Adam83 Report post Posted January 8 Witam. Proszę o opinie tego odpieniacza do kostki 50x50x50 + sump. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tadoris Report post Posted January 8 moim zdaniem spokojnie wystarczy Quote Share this post Link to post Share on other sites
Iceberg Report post Posted January 8 Hej... Ja mam 600i DC i mysle ze wszystkie odpieniacze z tej serii sa rownie dobre... W pol minuty mozna je rozebrac na czesci do czyszczenia a samo czyszczenie jest latwe i szybkie... Maja bardzo ciekawe zabezpieczenie przed przelaniem, chociaz ja go nie uzywam bo ciagne powietrze z zewnatrz... Latwe do regulacji i genialnie ciche (przynajmniej moj)... Jeszcze nigdy mi nie przelal, solidna i kompaktowa konstrukcja, zajmujaca bardzo malo miejsca... Quote Zbiornik 75x80x29 cm. Deltec 600i DC, AI Hydra 26 HD, Maxspect Jump Gyre, polowka CP-25, Jecod 1200 DC... Share this post Link to post Share on other sites
Adam83 Report post Posted January 8 24 minuty temu, Iceberg napisał: Hej... Ja mam 600i DC i mysle ze wszystkie odpieniacze z tej serii sa rownie dobre... W pol minuty mozna je rozebrac na czesci do czyszczenia a samo czyszczenie jest latwe i szybkie... Maja bardzo ciekawe zabezpieczenie przed przelaniem, chociaz ja go nie uzywam bo ciagne powietrze z zewnatrz... Latwe do regulacji i genialnie ciche (przynajmniej moj)... Jeszcze nigdy mi nie przelal, solidna i kompaktowa konstrukcja, zajmujaca bardzo malo miejsca... Dzięki za odpowiedź myślę że to będzie dobry zakup. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Iceberg Report post Posted January 8 18 minut temu, Adam83 napisał: Dzięki za odpowiedź myślę że to będzie dobry zakup. Tez tak mysle... Quote Zbiornik 75x80x29 cm. Deltec 600i DC, AI Hydra 26 HD, Maxspect Jump Gyre, polowka CP-25, Jecod 1200 DC... Share this post Link to post Share on other sites