fifek33 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2021 Mam przed akwa kamerkę z podczerwienią czy działająca w nocy podczerwień może szkodzić rybom albo koralom Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dla syna Zgłoś Napisano 10 Lutego 2021 (edytowane) Miałem kamerę przez 3 lata. Nie zauważyłem żadnego wpływu na diody ir. Zapewne niektóre zwierzaki widzą to światło lecz moc tych diod jest znikoma. No chyba że jest jakaś maszyna wojskowa zainstalowana Edytowane 10 Lutego 2021 przez dla syna (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
montymick Zgłoś Napisano 11 Lutego 2021 15 godzin temu, fifek33 napisał: Mam przed akwa kamerkę z podczerwienią czy działająca w nocy podczerwień może szkodzić rybą albo koralą? RYBOM, KORALOM ( KORALOWCOM ) sorry, musiałem. Za bardzo "w oczy kole" Cytuj Solarium V3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2021 RYBOM, KORALOM ( KORALOWCOM ) [emoji4] sorry, musiałem. Za bardzo "w oczy kole" [emoji4] Sorki tel mi tak zmienił Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach