palaeo Report post Posted Wednesday at 01:52 PM Dziś w Faktach o 19.00, o ile nie wydarzy sie nic istotniejszego, będzie kilka słów o kryzysie rafowym i najnowszych badaniach. Polecam też majowy numer National Geographic, będzie trochę o polskich badaniach raf koralowych. Quote Share this post Link to post Share on other sites
=Fresz= Report post Posted Wednesday at 01:57 PM Fajnie dzięki za info. Quote Moje bagienko z SPS'ami :) Share this post Link to post Share on other sites
9866666 Report post Posted Wednesday at 08:30 PM Było Quote Było 30l; 112l + 45l; 375l Jest 490l oraz 637l Share this post Link to post Share on other sites
=Fresz= Report post Posted Thursday at 07:42 AM Fakty z 7 kwietnia od minuty 23:30 https://fakty.tvn24.pl Quote Moje bagienko z SPS'ami :) Share this post Link to post Share on other sites
Beti Report post Posted Thursday at 08:34 AM Niestety o kryzysie rafowym TVN Ameryki nie odkrył, już od dawna się o tym mówi, sama to dostrzegłam na własne oczy nie raz, a morze czerwone w oczach ginie, a szkoda, wystarczy po roku czasu od poprzedniego pobytu być w tym samym miejscu, widać w oczach co się dzieje, ryb też jakoś mniej ... Rafa na Male to samo, miejmy tylko nadzieję że się to wszystko kiedyś odbuduję. Quote Share this post Link to post Share on other sites
=Fresz= Report post Posted Thursday at 11:35 AM 2 godziny temu, Beti napisał: Niestety o kryzysie rafowym TVN Ameryki nie odkrył, już od dawna się o tym mówi Lepiej o tym jak mówią, jak o polityce i nowych obostrzeniach Przyjdzie nam za jakiś czas oddać morzu to co mu zabraliśmy... Quote Moje bagienko z SPS'ami :) Share this post Link to post Share on other sites
sosna Report post Posted Friday at 08:26 PM Morze samo odbierze wcześniej czy później jak stopnieją lodowce Quote Share this post Link to post Share on other sites