Jacek56 Zgłoś Napisano 27 Maja 2021 8 minut temu, norbi2222 napisał: Tak Jacku, poprawna odpowiedź. Konstrukcja jest wykonana techniką cjanoakrylu. Niestety kropelka się do tego nie nadaje i wiele innych dostępnych na rynku klejów. Miesiąc mi zajęło eksperymentowanie i poszukiwanie właściwego kleju. Nie wspomnę o kosztach. W nagrodę dostaniesz dodatkową szczepkę do zamówienia... Ok, czekam na zdjęcia do zamówienia Cytuj Akwarium od WRZEŚNIA 2006, DIY reaktor a'la dastaco2. https://drive.google.com/drive/folders/183aOu0N6pyqhFT6OfeNn0e6RBBvPDdJc SPS = Stability Promotes Success, BEZ=bez zbędnych kosztów Be wary of advice coming from those who will not show you the fruits of their success! It’s not complicated, unless you choose to make it that way Pozdrawiam HAPPY REEFING!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tata Zgłoś Napisano 27 Maja 2021 Był wątek o klejeniu cyjanoakrylem, chyba nawet podane konkretne kleje + utrwalacz. U mnie konstrukcja już prawie rok w wodzie i wszystko OK. 100 x prostsza od cementu i innych wynalazków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2021 Zeby nie tworzyc nowego tematu to sie tu podepne. Czy ktos z Kolegow ma zalegajace i niepotrzebne szkielety korali takich jak acry czy monti? Chodzi mi o twarde rozgalezione dlugie patyki o grubosci max palca u dloni? Chcialbym potestowac pomysl ale materialu mi brak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach