AnT Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) . Edytowane 11 Marca 2022 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 3 Maja 2021 Szkoda , nikt ,nic . Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dadario Zgłoś Napisano 3 Maja 2021 Niestety @AnT jesteś pionierem. Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz. Ja szczerze się nad nią zastanawiałem, jednak dostępność odpowiednich interesujących mnie modułów oraz pewne zdarzenia losowe na razie mnie nie przekonały. Plusem jest na pewno modułowość, przewiewność jak i możliwość montowania wyciąganych półek. Minusem brak naturalnych miejsc do bytowania drobnego życia, oraz ograniczona możliwość aranżacji. O zdolności biofiltracji przy dostępności różnych materiałów zastępczych bym się raczej nie martwił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 3 Maja 2021 @dadario o jakich półkach mówisz ? Przeglądałem ofertę, dopytałem i obecnie są dostępne 2 z 3 modułów jakie by mnie interesowały... ale być może nie trafiłem na półki o których wspominasz, być może one stanowiły by fajne rozwiązanie. Póki co trafiałem na monolityczne bryły w które można wpinać podstawki... Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dadario Zgłoś Napisano 3 Maja 2021 @chwialek źle się wyraziłem. Montowane podstawki z sztucznymi koralami z ich oferty można zamienić na odpowiednio duże i łatwo "wymienialne" podstawy pod korale. Tworzyć dzięki temu "półeczki" z koralami wyciągane do fragowania czy innych potrzebnych czynności. Podobny pomysł wprowadził na swoim kanale pewien Jutuber "Coral Euphoria". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach