Tata Zgłoś Napisano 11 Maja 2021 (edytowane) Dzień dobry Trafiłem na nierzetelnego sprzedawcę na OLX i kupiłem uszkodzoną pompę AquaMedic SP3000, uszkodzony jest silnik synchroniczny, przeskakuje. Chciałem kupić silnik, ale nie jestem w stanie znaleźć, możecie pomóc, bo oryginał w AM kosztuje abstrakcyjne 140 zł gdzie na alledrogo synchroniczne są po 20-50 zł. Poniżej zamieszczam zdjęcie silnika. (nie mogę zamieścić zdjęcia) Edytowane 11 Maja 2021 przez Tata (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pele1912 Zgłoś Napisano 11 Maja 2021 Dzień dobry Trafiłem na nierzetelnego sprzedawcę na OLX i kupiłem uszkodzoną pompę AquaMedic SP3000, uszkodzony jest silnik synchroniczny, przeskakuje. Chciałem kupić silnik, ale nie jestem w stanie znaleźć, możecie pomóc, bo oryginał w AM kosztuje abstrakcyjne 140 zł gdzie na alledrogo synchroniczne są po 20-50 zł. Poniżej zamieszczam zdjęcie silnika. (nie mogę zamieścić zdjęcia)Witam. A dzwoniłeś do gościa że Cię oszukał? Ja bym raczej próbował mu odesłać i niech oddaje kasę. Na aliexpres są jebao dcp za 200 parę zł. Tam przynajmniej nik Cię nie oszuka bo zgłaszasz że pompa niedoszła i zwracają kasę. Chwalą ludzie te jebao i sam teraz czekam na swoją. Kupiłem też falownik i ładnie śmiga.Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 11 Maja 2021 @pele1912 piszesz o pompie obiegowej. AM SP3000 to pompa perystaltyczna. Inna bajka. Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pele1912 Zgłoś Napisano 11 Maja 2021 [mention=17313]pele1912[/mention] piszesz o pompie obiegowej. AM SP3000 to pompa perystaltyczna. Inna bajka.Nie zwróciłem uwagi na model sory. Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tata Zgłoś Napisano 11 Maja 2021 To ja źle opisałem. Już poprawiłem. A Jebao jako pompy są OK. Nawet mam taką jako obieg opcją z wifi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach