goclik Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2021 Witam, Dawno nie zaglądałem ani się nie odzywałem, czasu coraz mniej. Od jakiegoś czasu walczę z cyjano z różnym skutkiem. Raz wydaje mi się że wygrywam, by po chwili wróciło tego dziadostwa dwa razy więcej. Dzisiaj na fb ktoś twierdził, że na cyjano w kilkudziesięciu przypadkach stosował wodę utlenioną w dawce 1 ml na 1 litr wody. Czy ktoś spotkał się z taką metodą? A może sam stosował i może podzielić się opinią? Generalnie jeszcze nie noszę się z jej zastosowaniem i będę próbował działać naturalnymi metodami, jednak chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klossowski Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2021 (edytowane) Zdaje się, że masę osób stosowało, ale na dino, tutaj jest wątek, tylko dawka 20 razy mniejsza: Edytowane 9 Sierpnia 2021 przez klossowski (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brT Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2021 Na cyjano u mnie pomogły tylko bakterie, bez efektu Jojo oczywiście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek_kl Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) A jakie bakterie stosowałeś można wiedzieć? Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez jacek_kl (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brT Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2021 Wlewalem prodibio biodigest i Super Bio Bacteria od AZOO. Nie wróciło, ale powodem było przekarmienie - mega przekarmienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raff 2020 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2021 brT, a jak długo lałeś te bakterie, aż cyjano znikło? Mam zbiornik 7 miesiąc i doświadczam drugi atak tego glona. Włazi nawet na korale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach