Jano79 Zgłoś Napisano 28 Września 2021 Witam mam 91l akwarium na dzień dzisiejszy mam 2 błazny które siedzą w ukwiale i krewetka. Myślę o zakupie nowych rybek. W oko wpadły mi gramma loreto pseudochromis fridmani, babka kopiąca, doktorek, może pterapogon parka. Możecie mi powiedzieć czy ww. Ryby nie będą się zwalczać? Może ktoś ma jakąś fajną rybkę ktora pasowałaby do mojego akwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marianna Zgłoś Napisano 28 Września 2021 Zobacz sobie Ecsenius bicolor mega pocieszna rybka do obserwacji, Pterapogony spoko, ładne ale nudnawe w porównaniu do Ślizgów Cytuj Mariankowa Rafka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dla syna Zgłoś Napisano 28 Września 2021 29 minut temu, Marianna napisał: Zobacz sobie Ecsenius bicolor mega pocieszna rybka do obserwacji, Pterapogony spoko, ładne ale nudnawe w porównaniu do Ślizgów Ecsenius bicolor dziobie spsy, a autor w wątku o lampie pytał o spsy. Jeśli chce kiedyś wprowadzić do zbiornika patyki, to ta ryba będzie kiepskim połączeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek77 Zgłoś Napisano 29 Września 2021 10 godzin temu, Jano79 napisał: Może ktoś ma jakąś fajną rybkę ktora pasowałaby do mojego akwa Małe stadko Apogon Leptacanthus plus duecik babka symbiotyczna i krewetka pistoletowa lub do toni wodnej neon gobby (Gobiosoma oceanops) plus Discordipinna gressinggeri - arcyciekawa rybka tylko trochę droga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marianna Zgłoś Napisano 29 Września 2021 22 hours ago, dla syna said: Ecsenius bicolor dziobie spsy, a autor w wątku o lampie pytał o spsy. Jeśli chce kiedyś wprowadzić do zbiornika patyki, to ta ryba będzie kiepskim połączeniem. A to sorka, nie widziałam wątku o lampie Cytuj Mariankowa Rafka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach