Marcin @ Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2021 Mam problem z pompom Jebao Wi-Fi Nie mogę skonfigurować, sparować pompy z moim Internetem. Może ktoś ma jakiś pomysł jak to zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bosia Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2021 Trzeba Reuter ustawic na pasmo 2.4 , ja nie dalam rady wiedz udostępniam neta z telefonu i idzie ogólnie ciezko jest z Jebao skonfigurować sprzęt przez wifi ale po kilku próbach jakos idzie ,cierpliwosci życzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
L.G. Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2021 6 godzin temu, Bosia napisał: Trzeba Reuter ustawic na pasmo 2.4 , ja nie dalam rady wiedz udostępniam neta z telefonu i idzie ogólnie ciezko jest z Jebao skonfigurować sprzęt przez wifi ale po kilku próbach jakos idzie ,cierpliwosci życzę To prawda . Ja nawet jak przestawiłem router na 2.4 to kilka razy próbowałem zanim zaskoczyło . Ale jak zaskoczy , to już działa cały czas bez problemów . Dla przykładu AM nie połączyłem , żadnej z 3 pomp . Znajomy też ma problem ze sprzętem RS . Więc to nie jest jakaś nowość . Próbuj do skutku , za którymś razem zaskoczy i nie będzie póżniej problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rodzyngit Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2021 U mnie np na trzech roznych Samsungach byl problem z instalacja, na innych telefonach poszło w kilka sekund. Teraz po instalacji z innego telefonu normalnie działa na Samsungu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SHARK_2 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2021 WiFi 2.4GHz (WPA/WPA2) + Telefon ze starszym Androidem. Na takim zestawie najszybciej udało mi się podłączyć pompę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach