Kiks Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2022 Witam akwarium 49l przeszło 2 lata. Od około 2 miesięcy nalot na skalę brązowy . Po nocy znika i tak w kółko . Korale się pompują. Z karmienia tylko fito no i oczywiście mrożonka dla błazna. W kaskadzie siporax, maxpect wata. Odpieniacz na kostkę. Po teście z af wyszło że krzemiany w normie? Zacienienie na 2 dni i od kilku samo niebieskie wywala brązowe ponownie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokomag Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2022 Powiem Ci ze ja też miałem właśnie walke z dino, ja zrobiłem tak 3 dni z rzędu odsysałem wodę z dino i przepuszczalem przez wate i pieluche:) i spowrotem do akwarium, 4 dzien podmiana 20% i totalne zaciemnienie na 48h, zeszlo wszystko, narazie swiece tylko na niebiesko co drugi dzien wydluzajac swiecenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek77 Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2022 @Kiks wstaw fotkę całego akwa. Czym świecisz i jak z PO4 I NO3? Napisz jeszcze coś o obiegu I cyrkulacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
L.G. Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2022 47 minut temu, Arek77 napisał: @Kiks wstaw fotkę całego akwa. Czym świecisz i jak z PO4 I NO3? Napisz jeszcze coś o obiegu I cyrkulacji. Popieram , jak na 2 lata wygląda na puste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiks Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2022 Lampa poop blom. Kaskada fzn3 na maxa Falownik hydor 1600 N03-10 Po4 -0,03. Salifert. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach