Arek77 Zgłoś Napisano 5 Marca 2022 2 godziny temu, Aquaman napisał: Możesz jeszcze powiedzieć jaką włókninę używasz? Bo widzę różne gramatury a niektóre są bardzo cienkie. Nie pamiętam jakiej gramatury... wiem, że to była zimowa. Tylko, że przez pierwsze tygodnie, zanim trochę się zmechaci, szybciej się zapychaja. Żona szyła je na maszynie - jedna sztuka to ok 5 minut szycia. Jak masz możliwość to zrób po kilka z różnych włóknin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aquaman Zgłoś Napisano 5 Marca 2022 1 godzinę temu, Arek77 napisał: Nie pamiętam jakiej gramatury... wiem, że to była zimowa. Tylko, że przez pierwsze tygodnie, zanim trochę się zmechaci, szybciej się zapychaja. Żona szyła je na maszynie - jedna sztuka to ok 5 minut szycia. Jak masz możliwość to zrób po kilka z różnych włóknin. Znalazłem zimową gramatura 70. Inne są 19 albo 50. Ale tak patrzę na te zdjęcia i widać że ma duże oczka. Chyba żeby ją składać na dwa razy. Cytuj Akwarium VIV 100x50x50 250L + Sump 74L | Zetlight QMAVEN 6600 200W | Pompa Jebao DCP 3500 | AquaNova NVM-4000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach