Sagerrak1 Zgłoś Napisano 3 Marca 2022 Jakby ktoś się zastanawiał jak wygląda wynik ICP Total od Fauny, to proszę: po zalogowaniu na stronie jest znacznie więcej, opis każdego pierwiastka, jakie skutki niedomiaru lub nadmiaru. Wyjaśnienia zależności relacyjnych między parametrami itd. Dodatkowo w cenie badają też RO. Jakieś wnioski jak Wam się podoba taki szerszy test? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek77 Zgłoś Napisano 3 Marca 2022 Jak długo czekałeś na wyniki od momentu wyslania? Niektóre parametry po kilku dniach od pobrania nie będą odzwierciedleniem tego co w zbiorniku...np pH, zawartość CO2 i parę innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielj Zgłoś Napisano 3 Marca 2022 Ja miałem po czterech dniach od wysłania do Niemiec. Cytuj 90x55x50+ sump. ATI 8x39W,Deltec A{F600. LPS-owo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sagerrak1 Zgłoś Napisano 3 Marca 2022 Godzinę temu, Arek77 napisał: Jak długo czekałeś na wyniki od momentu wyslania? Niektóre parametry po kilku dniach od pobrania nie będą odzwierciedleniem tego co w zbiorniku...np pH, zawartość CO2 i parę innych. Zawartosc CO2 I pH owszem może się zmienić przez działalność bakterii to fakt. Podobnie NO3 I NO2 , nie są to jednak kluczowe dla mnie parametry. Skład atomowy całej kolumny wody pozostanie niezmienny . Wysłałem niefortunnie bo w środę o 20.00 pocztą. W poniedziałek info o tym, że dostali, dziś rano wynik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach