10 godzin temu, dadario napisał:Mogę zabrać na zlot, akwarium będzie na przechowanie...
Zaproponuję iż przywiozę zbiornik 45x35x35 sklejony całkiem przyjemnie z OW... co prawda ma wklejony panel *nieco niefortunnie zmniejszający jego wymiar do 45x25x35 ale cóż... Do kompletu wezmę lampę, cyrkulację, oraz namiastkę ożywionej filtracji... byłby komplet.
Zadbam również o jakąś podstawę pod szczepki... Miejsca tym sposobem raczej nie zabraknie. Sam przywiozę kilka niewielkich więc liczę na wodę od Was aby nie siedziały w workach przez dwa dni...
Ktoś mógłby zapewnić słoną wodę, do pełni szczęścia ?
Marek @inmar chwaliłeś się że planujesz robić podmiankę - bardzo chętnie przygarnę wodę celem zalania miniaturki na przechowanie szczepek.
@dadario chcesz to zbiornik może stanąć w Twoim pokoju, abyś mógł spać spokojnie... fajnie tylko jakbyście z Markiem zapewnili wodę do zalania kropli... macie chyba najbliżej z nas tam obecnych.
Pasuje Wam taka propozycja ?
Jak ktoś chce to mogę przywieźć szczepki samarensis, digitaty czerwonej z jasnym szkieletem (Marek pamiętam że kiedyś miałem ci ją wysłać ale ja leniwy jestem także będzie czekać szczepka dla Ciebie), montipora stellata tubs JF, (lub jak ktoś woli star wars), zoanthus purple bee ... Jutro będę robił szczepki także jak ktoś coś by chciał to w PW zapraszam (ale nie później niż jutro 22.00) z racji odległości i przesiadki to wyjazd w trasę planuję w piątek na godziny poranne. Zdjęć nie ma są nazwy mówiące więcej niż zdjęcia.