AnT Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2022 Pacific Sun Althea t5 hybrid led Kto posiada , jakieś info itp ? Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2022 Nikt nie ma ? Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielj Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2022 Ja zrobiłem podobną hybrydę z ATI sunpower Cytuj 90x55x50+ sump. ATI 8x39W,Deltec A{F600. LPS-owo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2022 46 minut temu, Danielj napisał: Ja zrobiłem podobną hybrydę z ATI sunpower przeczytałeś tytuł i pytanie ? Mnie nie interesuje DIY . Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrian82 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2022 3 godziny temu, Danielj napisał: Ja zrobiłem podobną hybrydę z ATI sunpower Masz może jakieś zdjęcie. Ja też mam Ati i zastanawiam się jak to zrobić . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2022 E , załóżcie sobie oddzielny watek , o DIY co ? 16 minut temu, Adrian82 napisał: Masz może jakieś zdjęcie. Ja też mam Ati i zastanawiam się jak to zrobić . Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielj Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2022 15 godzin temu, AnT napisał: przeczytałeś tytuł i pytanie ? Mnie nie interesuje DIY . Drażliwy jesteś człeku. Daj sobie na luz. Cytuj 90x55x50+ sump. ATI 8x39W,Deltec A{F600. LPS-owo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) 7 godzin temu, Danielj napisał: Drażliwy jesteś człeku. Daj sobie na luz. Drażliwe -to jelito . Przeczytałeś , tytuł i pytanie ze zrozumieniem , chyba nie wiec . ? Myślenie nie boli .Pytałem o dany model lampy . Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach