sosna Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2022 Czesc. Też tak macie że dlugo czekacie na wyniki z laba? Dostałem maila z potwierdzeniem że próbka dotarła po 13 w wtorek a do dziś brak wyników?Czyżby maszyny do testowania im się popsuły?Czy poprostu brak ludzi do testowania próbek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2022 Moja tez dotarła w wtorek i tez czekamChyba trza poszukać inny lab Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raffy14 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2022 Widzę zajebistą cierpliwość w dzisiejszych morszczakach... co się dziwić jak naprodukowali wynalazków typu atm:D Do tygodnia są zazwyczaj wyniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek77 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2022 11 minut temu, Raffy14 napisał: co się dziwić jak naprodukowali wynalazków typu atm:D Co to ma wspólnego z czasem oczekiwania na wyniki w Marinlabie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sosna Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2022 Tydzień to się czeka jak poczta wysyła. Moja dotarła do laba w wtorek i dostałem potwierdzenie że przyjęli próbkę.zazwyczaj była tego samego dnia albo następnego.Widoczne zostali zasypani próbkami i nie wyrabiają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek21 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2022 Dzwoniłem wczoraj , podobno maja problemy z systemem i nie mogą wprowadzać wyników. Czekają aż informatyk to ogarnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach