AnT Report post Posted May 8 (edited) Witam Wróciłem z Zlotu lampa nie świeci . Przed wyjazdem lampa nie świeciła rano zadzwoniłem na serwis ustawili zdalnie i wyszedłem . Miałem 30 minut do wyjścia . Teraz ten san numer . No normalnie jakaś MASAKRA Nowy sprzęt i same problemy od nowości . Ktoś coś pomoże ? Jakieś podpowiedzi . Nie mogę zagara nawet ustawić . p.s Jak tu wspierać polskie firmy , no się zastanawiam . Dzwoniłem do żonki teraz , nie ma jej w domu teraz , wczoraj też nie świeciła - za***iscie . Wychodzi na to co przymnie ustawili zdalnie a potem - kibel . Teraz ją odpaliłem z telefonu ,ale to jakieś jaja . Po jakiego codziennie ustawiać mam ??? Z chmury nie łączy - nic nie działa tylko ręcznie z Android z kom. Jakieś jaja . Tylko czemu sama się wyłącza jak się nie rusza przy niej . Edited May 8 by AnT (see edit history) Quote ...Widzimy, ale jesteśmy ślepi Rzucamy cienie bez światła Po nas będzie przed Od młodości do nędzy Nadal umieramy, dopóki nie żyjemy .... Share this post Link to post Share on other sites