volf Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2022 (edytowane) Mam takie pytanie. Brakło mi waty filtracyjnej ale mam na stanie dwa kartony bandaży, na jednych standardowych pisze że jałowe a na drugich tzw. elastycznych pisze nie wyjałowione. Czy mogę użyć jednych i drugich zamiast waty. edyt. opatrunki zdały egzamin,zbierają najmniejsze pyłki,woda kryształ. Edytowane 15 Sierpnia 2022 przez volf (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2022 Ciekawa sprawa z tymi bandażami jak to owijasz np na kratkę czy masz jakiś naciąg do tego? Tak szczerze wcale to nie głupi pomysł tylko kwestia kosztów bandaży bo co do krystalicznej wody nie mam wątpliwości, wypłukać w RO i do sumpa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2022 Zostało mi kilkaset rolek ze starych zapasów a że nikt nie chciał tego przyjąć wiec leżało sobie kilka lat w magazynku. Brakło mi waty filtracyjnej wiec wpadłem na pomysł żeby je wykorzystać, rozwijam rolkę, pakuje do filtra i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hery Zgłoś Napisano 26 Listopada 2022 I jak tam patent z bandażami ? Działa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach