Hery Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2022 Witam od kilku dni walczę z anemonią nie chce wyjść ze słoika.. ma ktoś jakiś pomysł ? Już po temacie udało mi się pędzelkiem go odkleić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
L.G. Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2022 Godzinę temu, Hery napisał: Witam od kilku dni walczę z anemonią nie chce wyjść ze słoika.. ma ktoś jakiś pomysł ? Już po temacie udało mi się pędzelkiem go odkleić Jak masz jakiś mały filterek z gąbką to daj wylot w stronę ukwiału powinno poskutkować i sam wyjdzie . Z czyby podważałem również kartą plastikową , tylko w słoiku ciężko to zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
THORGAL Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2022 Smyraj go pędzelkiem w miejscu przyssania.Powoli będzie puszczał.Ja za każdym razem tak robiłem gdy chciałem dziada odkleić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hery Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2022 Serdecznie dziękuję za podpowiedzi niestety mocny strumień wody nie był mu straszny ale pędzelek zrobił robotę ukwiał uwolniony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach