Daro73 Zgłoś Napisano 14 Września 2022 Mam dwie sztuki RW4 pracujące w trybie master/slave. Gdy każda z nich pracuje indywidualnie tryb karmienia wyłącza się po 10 minutach, w trybie master/slave już nie, muszę jedną z nich włączyć ręcznie. Tak ma to być czy coś jest uszkodzone ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
L.G. Zgłoś Napisano 18 Września 2022 (edytowane) W dniu 14.09.2022 o 23:52, Daro73 napisał: Mam dwie sztuki RW4 pracujące w trybie master/slave. Gdy każda z nich pracuje indywidualnie tryb karmienia wyłącza się po 10 minutach, w trybie master/slave już nie, muszę jedną z nich włączyć ręcznie. Tak ma to być czy coś jest uszkodzone ??? Masz stary model , w nowych sterowanych przez APP to standard . Jednak nie zawsze tak się dzieje . W dodatku dupla / AM ma ten sam problem . Jak możesz dobrze pompy ustawić bez łączenia ze sobą to to zrób. Ps : oglądałem ostatnie filmik na YouTube i wypowiedzi znanej osoby na temat jebao i chyba gość nie wie że jebao / AM i dupla oraz kilka innych producentów to to samo . Edytowane 18 Września 2022 przez Ariel (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daro73 Zgłoś Napisano 19 Września 2022 To trochę kicha, połączyłem ze sobą te dwa falowniki bo mam utrudniony dostęp do jednego z kontrolerów. Ale cóż skoro się nie da to będę musiał ustawiać je pojedyńczo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach