MarcinH Zgłoś Napisano 30 Października 2022 Witam, czy cudo w postaci serii pomp Jebao FA nadaje się do słonej wody? Uzyskałem informację, że trzpień stalowy i nadaje się do wody słonej ale mam wątpliwości czy nie będzie jak z falownikami za 50 zł, które również nadają się do wody morskiej a mimo to korodują. Ktoś użytkuje i testował ją w wodzie słonej? Pozdrawiam Marcin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SHARK_2 Zgłoś Napisano 31 Października 2022 Witam, czy cudo w postaci serii pomp Jebao FA nadaje się do słonej wody? Uzyskałem informację, że trzpień stalowy i nadaje się do wody słonej ale mam wątpliwości czy nie będzie jak z falownikami za 50 zł, które również nadają się do wody morskiej a mimo to korodują. Ktoś użytkuje i testował ją w wodzie słonej? Pozdrawiam Marcin Wg mnie nie ma to sensu. Prędzej czy później zacznie korodować i oddawać nie wiadomo co do wody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach