MarcinH Zgłoś Napisano 3 Marca 2023 1 godzinę temu, jkk napisał: W lodoweczce mam otwor na wezyk podpięty do pompy i dozuje w ciagu dnia po 0,5-1ml po kilka razy Można prosić jakąś fotkę, chętnie zobaczę jak masz to rozwiązane? Kiedyś coś podobnego na YT oglądałem i nawet spoko to wyszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jkk Zgłoś Napisano 3 Marca 2023 Podeśle po weekendzie jak wróce. Lodowki uzywam tej, idealnie w sumpie trzyma koło 10 st. https://allegro.pl/oferta/mini-lodowka-napoje-usb-cieple-zimne-12056865321 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arrowb Zgłoś Napisano 14 Marca 2023 W dniu 3.03.2023 o 10:29, jkk napisał: Podeśle po weekendzie jak wróce. Lodowki uzywam tej, idealnie w sumpie trzyma koło 10 st. https://allegro.pl/oferta/mini-lodowka-napoje-usb-cieple-zimne-12056865321 Hej, tego typu lodoweczki schladzaja do 8-10 st w dol, wzgledem temperatury otoczenia. Wiec latem nie masz szans an 10. Cytuj Pozdrawiam Bartosz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jkk Zgłoś Napisano 14 Marca 2023 29 minut temu, arrowb napisał: Hej, tego typu lodoweczki schladzaja do 8-10 st w dol, wzgledem temperatury otoczenia. Wiec latem nie masz szans an 10. nie mam w domu dużej roznicy lemperatury między zimą (ogrzwanie) a latem (klimatyzacja). Ale na pewno taki sposób karmienia mocno pomaga bynajmniej mi utrzymać Anthiasy zawsze problemem było ich karmienie a teraz kilka razy dziennie dostają małą porcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PauliKa Zgłoś Napisano 31 Marca 2023 A powiedzcie jeszcze co do mrożonek. Ile razy na tydzień dawać tego typu pokarm ? Czy można go mieszać z suchą karmą ? W sensie raz mrożonki raz sucha karma ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwo Zgłoś Napisano 31 Marca 2023 (edytowane) Ja daję mrożonki codziennie, a suchą jak mi się przypomni;) jak daje jedno i drugie, to wrzucam wszystko do jednego kotła i jak się rozmrozi, to ten mix podaje zwierzakom. A tak reasumując, to tak jak z ludźmi. Trzeba życiu dawać co mu smakuje, a odwdzięczy się "uśmiechem":) Edytowane 31 Marca 2023 przez wwo (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach