MarcinH Zgłoś Napisano 3 Marca 2023 W dniu 3.03.2023 o 07:48, jkk napisał: W lodoweczce mam otwor na wezyk podpięty do pompy i dozuje w ciagu dnia po 0,5-1ml po kilka razy Można prosić jakąś fotkę, chętnie zobaczę jak masz to rozwiązane? Kiedyś coś podobnego na YT oglądałem i nawet spoko to wyszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jkk Zgłoś Napisano 3 Marca 2023 Podeśle po weekendzie jak wróce. Lodowki uzywam tej, idealnie w sumpie trzyma koło 10 st. https://allegro.pl/oferta/mini-lodowka-napoje-usb-cieple-zimne-12056865321 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arrowb Zgłoś Napisano 14 Marca 2023 W dniu 3.03.2023 o 09:29, jkk napisał: Podeśle po weekendzie jak wróce. Lodowki uzywam tej, idealnie w sumpie trzyma koło 10 st. https://allegro.pl/oferta/mini-lodowka-napoje-usb-cieple-zimne-12056865321 Hej, tego typu lodoweczki schladzaja do 8-10 st w dol, wzgledem temperatury otoczenia. Wiec latem nie masz szans an 10. Cytuj Pozdrawiam Bartosz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jkk Zgłoś Napisano 14 Marca 2023 W dniu 14.03.2023 o 10:29, arrowb napisał: Hej, tego typu lodoweczki schladzaja do 8-10 st w dol, wzgledem temperatury otoczenia. Wiec latem nie masz szans an 10. nie mam w domu dużej roznicy lemperatury między zimą (ogrzwanie) a latem (klimatyzacja). Ale na pewno taki sposób karmienia mocno pomaga bynajmniej mi utrzymać Anthiasy zawsze problemem było ich karmienie a teraz kilka razy dziennie dostają małą porcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PauliKa Zgłoś Napisano 31 Marca 2023 A powiedzcie jeszcze co do mrożonek. Ile razy na tydzień dawać tego typu pokarm ? Czy można go mieszać z suchą karmą ? W sensie raz mrożonki raz sucha karma ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwo Zgłoś Napisano 31 Marca 2023 (edytowane) Ja daję mrożonki codziennie, a suchą jak mi się przypomni;) jak daje jedno i drugie, to wrzucam wszystko do jednego kotła i jak się rozmrozi, to ten mix podaje zwierzakom. A tak reasumując, to tak jak z ludźmi. Trzeba życiu dawać co mu smakuje, a odwdzięczy się "uśmiechem":) Edytowane 31 Marca 2023 przez wwo (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach