Daro73 Zgłoś Napisano 16 Września Tak na próbę zakupiłem ATI Absolute Ocean. Rozcieńczyłem według kalkulatora i instrukcji na opakowaniu. Zrobiłem 20 litrów na podmianę. Według instrukcji powinien użyć 17.6 litrów wody oraz po 1.2 litra z każdej butelki. Tak też zrobiłem ale przy tej ilości solanka ma około 20 ppt. Coś jest ewidentnie nie tak, tylko co ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
THORGAL Zgłoś Napisano 19 Września Powiem Ci że stosuję tą wodę już od jakiś dwóch lat i nigdy mi się coś takiego nie trafiło.Ogólnie to jestem bardzo zadowolony z tego rozwiązania.Moze trafiłeś na jakiś pechowy zestaw.Wiadomość o problemie powinieneś zgłosić sprzedawcy to oczywiste.Ja bym reklamował i odesłał. Ps.Zawsze kupuje w jednym miejscu(CH) i zawsze było dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 20 Września A nie skrystalizowała się ta woda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach