Opelin Report post Posted February 16 Zauważyłem że Pampa w moim akwarium powoli przestaje dawać radę. Do tego jest dość hałaśliwa, a samo akwarium dość solidnie zarosło. Chce wymienić na coś mocniejszego. Czy ta pompa będzie dobrym wyborem? Ktoś ma lub używał? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ArturNano Report post Posted March 4 On 2/16/2025 at 11:12 AM, Opelin said: Zauważyłem że Pampa w moim akwarium powoli przestaje dawać radę. Do tego jest dość hałaśliwa, a samo akwarium dość solidnie zarosło. Chce wymienić na coś mocniejszego. Czy ta pompa będzie dobrym wyborem? Ktoś ma lub używał? testowałem na początku dwie pompy od RS i niestety po kilku dniach zwracałem towar. Jeśli lubisz ciszę, to nie polecam tych pomp. Wielka szkoda, ponieważ wszystkie urządzenia w jednej apce to fajne rozwiązanie. Klikasz "feed mode", karmisz i zapominasz o temacie dla mnie bajka. No ale niestety przez hałas jade aktualnie na jebałce. ALE RS wypuszcza właśnie nowe lampy G2 oraz pompy G2 także zdecydowałem się dać im jeszcze jedną szanse i zamówiłem dzisiaj "Red Sea ReefRun G2 DC Pump 8000". Mam nadzieję, że posłuchali masę krytycznych opinii na forach odnośnie poziomu hałasu i coś tam ulepszyli. Quote Share this post Link to post Share on other sites