robertn Report post Posted February 25 Witam niestety mam problem z ustawieniem poziomu wody w kominie. A dokładniej ze zmieniającym sie poziomem wody. Nie wiem dlaczego ale on raz rosnie raz spada i nie jestem w stanie go ustawić w jednym poziome. Dlaczego sie tak dzieje? Pompa nowa, akwarium dopiero zalane i nie mam pomysłu co sie dzieje? Będę wdzieczny za pomoc bo sam chyba sobie nie poradze. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alcoholik Report post Posted February 25 Jeśli to pompa jebao to niektóre modele mają z tym problem Quote Share this post Link to post Share on other sites
robertn Report post Posted February 25 Witaj nie to pompa BLAU. Komin zewnetrzny bo nie dopisałem Quote Share this post Link to post Share on other sites
andzior70 Report post Posted February 27 Wstaw fotke tego komina Quote Share this post Link to post Share on other sites
THORGAL Report post Posted February 28 Woda przelewa się delikatnie rewizją? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mazmaciek Report post Posted February 28 Pompa na jakimś upsie? Quote Nowe większe gruzowisko https://nano-reef.pl/forums/topic/120783-nowe-większe-gruzowisko-144-l/ Share this post Link to post Share on other sites
tomko Report post Posted February 28 Falownik obok spływu ze zmieniającym się w trakcie dnia sposobem falowania? Quote Nowe 400L Share this post Link to post Share on other sites
tomcio Report post Posted February 28 Czy ta pompa BLAU jest sterowalna i ma zasilacz czy na 220 V ???? Jeśli ma zasilacz to podmień go na jakiś inny spełniający wymagania pompy. Czy dozujesz bakterie, pożywki ??? Zmniejsz dawki. Odezwij się na PW, mogę podjechać, zobaczyć co i jak ... Quote akwarium: 140x60x60 OW (500l) Share this post Link to post Share on other sites