bilu771 Zgłoś Napisano Wtorek o 12:33 Witam wszystkich. Od pół roku mam większy baniak . Problem jest z koralami,(tak mi się wydaje). Akwarium 80x50x45wys. Parametry N03 5 Po4 0.04 Hanka Zasolenie 35ppm Posiadam sarcopyton , caluastrea i euphilie. Sarco i euphilie są pochowane. Dozowane jest ATI Sól Red sea zwykła co tydzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
THORGAL Zgłoś Napisano Wtorek o 16:17 W przypadku kiedy rzekomo wszystko robimy dobrze, a jednak nie jest dobrze to warto zrobić icp. Poza tym jeśli chodzi o akwarystykę morską to my akwaryści,jesteśmy bardzo zdolni ,aby coś spierniczyć,zaniedbać itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bilu771 Zgłoś Napisano Wtorek o 16:37 Jestem w trakcie badań Icp. Jak będą wyniki to wrzucę .Dziękuję za zainteresowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aqua Fish Zgłoś Napisano Wtorek o 17:28 Jak na przestrzeni tych paru miesięcy masz stabilne Kh/Mg/Ca ? Dozujesz Balling Ati czy co konkretnie ? Więcej informacji poprosimy , zdjęcie też mile widziane . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bilu771 Zgłoś Napisano Wtorek o 18:04 Dozuje ATI essential. Bakterie co tydzień biodigest Parametry z 13 września: KH 9, ca 420 mg 1380, po4 0,05, no3 5, pH 8( chyba bo dziwny kolor). Odpieniacz bubble Magus 5. 5 małych rybek karmionych co dzień jedną kostką mrożonki. Światło to popbloom lr90 od tygodnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekS Zgłoś Napisano Wtorek o 20:20 Jeżeli nic nie zmieniałeś tylko światło i zbiega się to z tym co się dzieje to obstawiałbym światło. Zmiana światła potrafi trochę narozrabiać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomko Zgłoś Napisano Wtorek o 20:55 32 minuty temu, jacekS napisał: Jeżeli nic nie zmieniałeś tylko światło i zbiega się to z tym co się dzieje to obstawiałbym światło. Zmiana światła potrafi trochę narozrabiać Absolutnie zgadzam się. Niedawno przećwiczyłem to u siebie. Parametry wzorowe, zmieniłem barwę światła i akwarium dostało mocno w d.. Powrót do równowagi trwał z 2 mies., mimo, że akwrium i parametry były mega stabilne od kilku miesięcy. Pozdr., tomko Cytuj Nowe 400L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bilu771 Zgłoś Napisano wczoraj o 01:59 Rozumiem że ratuje mnie cierpliwość. Nie szukać nic na siłę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach