Opelin Report post Posted November 12 Część. Też tak macie że po dosypaniu świeżego piachu po ok 48h macie wysyp okrzemek? Piasek Aqua forest. Quote Share this post Link to post Share on other sites
AnT Report post Posted November 12 2 godziny temu, Opelin napisał: Część. Też tak macie że po dosypaniu świeżego piachu po ok 48h macie wysyp okrzemek? Piasek Aqua forest. Nie , w piątek wsypywałem , na razie spokój . Czyli 6 dni spokój . Quote „Właściwą funkcją człowieka jest życie, a nie istnienie. Nie będę marnował swoich dni, próbując je przedłużyć. Będę wykorzystywał swój czas”. . I to by było na tyle. . Share this post Link to post Share on other sites
Opelin Report post Posted November 12 No to nie wiem o co chodzi... Dosypałem dosłownie pół cm warstwę ozdobną, bo odmulając dno co 2 tygodnie zawsze coś tam wybieram. Za każdym razem jest to samo. Co dostępie to brunatny osad na dnie po 2ch dniach... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aqua Fish Report post Posted November 16 W dniu 12.11.2025 o 16:46, Opelin napisał: No to nie wiem o co chodzi... Widocznie dodając podłoża destabilizujesz delikatnie równowagę biologiczną w zbiorniku i stąd wysyp. Quote Share this post Link to post Share on other sites