Skocz do zawartości

Historia edycji

Opelin

Opelin

@katani, @AquaDreams, @elesperodlatego coś z tym chce zrobić. Choćby doraźnie.

@kataniszkło nowe. Ale gwara była na 2 lata. Nie wiem, coś tam było, że mogę przedłużyć na 3, ale nie pamiętam czy rejestrowałem produkt na ich stronie. Tak czy SIUSIAK... Gwara w Polsce na 2 lata. Potem mogę się co najwyżej kopać z koniem z UK.

Poszukam faktury. Może jest szansa. Ale co to zmienia? Najprędzej dostanę szkło za 2-3 miesiące.

Sytuacja jest taka jaka jest. Do tego dochodzi przekładka i pewnie połowa życia mi zdechnie, bo to nie akwarium 300L+ żeby taka akcja nie odbiła się na biologii.

Jakieś propozycje? Co robić NA JUŻ? 

Opelin

Opelin

@katani, @AquaDreams dlatego coś z tym chce zrobić. Choćby doraźnie.

@kataniszkło nowe. Ale gwara była na 2 lata. Nie wiem, coś tam było, że mogę przedłużyć na 3, ale nie pamiętam czy rejestrowałem produkt na ich stronie. Tak czy SIUSIAK... Gwara w Polsce na 2 lata. Potem mogę się co najwyżej kopać z koniem z UK.

Poszukam faktury. Może jest szansa. Ale co to zmienia? Najprędzej dostanę szkło za 2-3 miesiące.

Sytuacja jest taka jaka jest. Do tego dochodzi przekładka i pewnie połowa życia mi zdechnie, bo to nie akwarium 300L+ żeby taka akcja nie odbiła się na biologii.

Jakieś propozycje? Co robić NA JUŻ? 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.