jacekkudla Zgłoś Napisano 8 Listopada 2011 Coś nowego wiadomo kiedy cudo wejdzie do sprzedaży?? Cytuj 200x80x60, sump 90x60x45, 3xtunze 6205, odpieniacz Skiba made na pompie red dragon, OR3500, 8 x 80W T5, profilux, reaktor, pellety i kupa pierdół... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianpotocki Zgłoś Napisano 8 Listopada 2011 Jacek Ciebie tez hanka wkurza??. Mam cynk ze niedlugo zginie w wypadku :-)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 8 Listopada 2011 Jacek Ciebie tez hanka wkurza??. Mam cynk ze niedlugo zginie w wypadku :-)) Jak to ? To ty nic nie wiesz ?!?! Wczoraj zginęła Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekkudla Zgłoś Napisano 8 Listopada 2011 Ja chyba kupiłem po wypadku.... jajca sobie robi pokazując wyniki testów.... hhhmmm albo będe narzekał jak dopiero sprzedam Cytuj 200x80x60, sump 90x60x45, 3xtunze 6205, odpieniacz Skiba made na pompie red dragon, OR3500, 8 x 80W T5, profilux, reaktor, pellety i kupa pierdół... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 8 Listopada 2011 Także, Hanki już nie kupicie Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad Zgłoś Napisano 4 Marca 2012 odswiezam temat Ma juz ktos to urzadzenie u siebie? jakie wnioski? Rafal dostales ta zabawke moze w miedzy czasie do testowania? Cytuj 500L OptiW.12mm +sump112L Odpieniacz BubbleKing mini200.Pompa obegowa New Jet 4500L/h , cyrkulacja 2xTunze6095 + multicontroler7096+JEBAO RW15 .oswietlenie Giesemann Infinity 2x250W+4xT5 ok 35kg skaly + 20kg Livesand+ Sera Siporax 3l.Automatyczna doleweka i inne duperele + TM Bio NP Pellets sie kreca.Reaktor Wapnia ala Dastaco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 4 Marca 2012 Cisza niestety Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darecky3 Zgłoś Napisano 4 Marca 2012 pierwsza wzmianka o urzadzeniu, ktore wkrotce sie pojawi na rynku zostala wklejona w 2009 roku jak widze. Mamy 2012, troche dlugo na to wkrotce. Ma ktos to urzadzenie. Jakies uwagi do podzielenia? Bylo tyle rtematow o testach a o tym cudzie techniki jakos cisza. Cytuj 122x61x61 + sump cyrkulacja 2x6045 tunze H&S 150 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jami Zgłoś Napisano 4 Marca 2012 Może to i lepiej że się nie pojawił, wiadomo, jak polski sprzęt to zaraz byłyby pytania o certyfikaty NASA i CERN, gwarancję producenta na zwrot kosztów w przypadku wysadzenia baniaka, miarodajne opinie kolegi kolegi który widział urządzenie przez szybę itp. Cytuj Keep an open mind, but not so open that your brain falls out Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 Macie http://reefbuilders.com/2012/05/03/aquaspec-aquarium-testing/ Wiesci zza oceanu Cytuj Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone Osprzet - Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W Suplementacja - Balling DIY HD Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 Na elementach logitech... Czyzby chlopaki diody z myszek wymontowywali? Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekaju Zgłoś Napisano 4 Maja 2012 Super piosnka na euro dobiła a tu z rana dobra wiadomość Jak to mówią niema tego złego... Kompinowałem z zakupem Hanny za pond 4 koła netto i olśnienie poco przepłacać jak Polak potrafi. Czekam i ja--Wyprodukujcie mnustwo egzemplaży bo może być dym że ktoś dostanie a drugi nie... Cytuj MÓJ KAWAŁEK OCEANU: KoTm lutego 2013 trzy-lata-minely moje pierwsze akwarim Blekitna-glebia 1500 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach