Gość DarekB30 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2011 Cze??, Czy równie? móg?bym prosi? o polsk? instrukcj? oraz spolszczenie softu. Wielkie dzi?ki. arek.friedrich@o2.pl Posta wyzej masz link do strony skad mozesz pobrac instrukcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysztof0805 Zgłoś Napisano 27 Lipca 2011 Witam, prześle mi ktoś instrukcję w j.polskim do Profilux II? z góry dziękuje. krzysztof0805@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzybsonik Zgłoś Napisano 27 Lipca 2011 Witam Dla wszystkich chętnych : http://www.filesonic...file/1136674774 krzysiek masz 3 posty wyżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysztof0805 Zgłoś Napisano 27 Lipca 2011 krzysiek masz 3 posty wyżej Tak, ale nie mogę z tego linku odpalić tej instrukcji. Otrzymałem od Bartka. Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcmonk Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2011 Tak, ale nie mogę z tego linku odpalić tej instrukcji. Otrzymałem od Bartka. Dziękuje i pozdrawiam Cześć a czy podesłał by ktoś spolszczenie softu ? byłbym bardzo wdzięczny. m.monkiewicz@o2.pl Pozdrawiam marcin Cytuj Pozdrawiam mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbecz Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2011 poszło Cytuj Pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malmo Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2012 Witam, Czy mogłbym prosic o pomoc, również poszukuje instrukcji po polsku do Profilux II EX PLUS. Z góry dzięki. malin(at)o2.pl pozdrawiam Cytuj baniak: 400l, odpieniek: Bubble King 180, 2xtunze 6055, 1x Tunze 6105,1x tunze 6025, lampa 350W LED + 2*39W T5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malmo Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2012 hej, i jak nikt nie ma ?:/ Cytuj baniak: 400l, odpieniek: Bubble King 180, 2xtunze 6055, 1x Tunze 6105,1x tunze 6025, lampa 350W LED + 2*39W T5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edek Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2012 hej, i jak nikt nie ma ?:/ Proszę kolego Mój odnośnik Cytuj 500 litrów uruchomione 07.2010 3xPS100W cyrkulacja:2xjvp102,tunze 6105,obieg NewJet6000,odpieniacz SC2060 350 litrów 3-letnie Reefmax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malmo Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2012 dzięki wielkie Cytuj baniak: 400l, odpieniek: Bubble King 180, 2xtunze 6055, 1x Tunze 6105,1x tunze 6025, lampa 350W LED + 2*39W T5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACOOO3 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2012 Hej czy ktoś posiada i mógłby podesłać instrukcję, soft, spolszczenie? Oczywiście do Profiluxa II, niestety odnośnik od @Edka nie działa. Cytuj 432 l (120/60/60) + sump 78 l (38/48/43), HQI 2x150, aktynika 2x52, 2xtunze, refugium, odpieniacz DIY moje_akwarium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swiety Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2013 Witam, Odkopuję stary temat, żeby nie zakładać nowego wątku. Podobnie jak poprzednicy, proszę kogoś, kto posiada polską instrukcję i soft do Profiluxa Plus 2 o podesłanie na jaswiety@wp.pl Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam, Marcin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2013 softy i inne - http://www.aquariumcomputer.com/ Co do instrukcji, niestety ja gdzieś moją przepiłem ale może ktoś jeszcze ma. Sama instrukcja wiele nie wyjaśnia, na forum jest dużo rzeczy wyjaśnione. Cytuj "Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Aureliusz Nowe 730L Stare 470L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swiety Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2013 Angielskie wersje mam już ściągnięte Problem w tym, że nie mogę połączyć się z Profiluxem. Nie wiem, jaki mam soft i nie mogę tego sprawdzić. Próbując podłączyć się do PC, cały czas wyskakuje error 28... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swiety Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2013 Może którys z kolegów miał podobny problem z połączeniem przez USB Profiluxa z PC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2013 Witaj, czy czytałeś to: http://forum.aquariumcomputer.com/showthread.php?634-Connection-with-USB-please-read-first! Cytuj "Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Aureliusz Nowe 730L Stare 470L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swiety Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2013 Dzięki za info. Po powrocie z pracy, spróbuję jeszcze odłączyć wszystkie urzadzenia na USB i podpiąć samego Profiluxa. Wymuszę też na PC przypisanie com1 pod Profiluxa, bo czytałem na którymś forum wczoraj, że mają przypisane com1 domyślnie/fabrycznie i zmiana ustawień w programie niczego nie zmienia. Generalnie PC widzi Profiluxa i informuje, że to urządzenie jest podpięte, ale ma jakiś konflikt, bo w menadżerze urządzeń pokazuje wykrzyknik... Zmiana sterowników niczego nie zmienia, tak samo, jak zmiana gniazd USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swiety Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2013 I problem rozwiązany. Problem polegał na ^&^&$^%@$#& windows 8... Na drugim kompie pod XP wszystko działa poprawnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iga Zgłoś Napisano 20 Września 2013 (edytowane) Też bym gorąco poprosiła o instrukcję i spolszczenie oprogramowania na PC do Profiluxa II Plus. Edytowane 20 Września 2013 przez Iga (wyświetl historię edycji) Cytuj 550l+80l sump+2x160l szczepkownia+220l kwarantanna, New Jet 8000, AM Turboflotor5000 2xTunze6205, Pacific Sun Pandora, nad wszystkim czuwa Profilux II Plus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gilek231 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2013 Witam Też bym gorąco poprosiła o instrukcję i spolszczenie oprogramowania na PC do Profiluxa II Plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astis Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2013 Ja również będę wdzięczny za spolszczony soft i intrukcję babel23@autograf.pl Dziękuję [email=babel23@autograf.p%20%20 name='gilek231' timestamp='1387625569' post='627511]Witam Też bym gorąco poprosiła o instrukcję i spolszczenie oprogramowania na PC do Profiluxa II Plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gilek231 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2013 Ponawiam gilek231@interia.eu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AMP Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 Też poproszę instrukcję + spolszczenie softu bprus1@op.pl Z góry dziękuję Cytuj Akwa 560l (155x60x60) + sump 100l wody (po wymiarach ze 180), Deltec AP850, reef circulator 10000 + Jebao WP40, NJ6000, 6-8x T5 80W, LR ~50kg, LS~31kg i coś tam jeszcze... pelletki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admed2 Zgłoś Napisano 12 Maja 2014 Witam Czy możecie podesłać mi instrukcje do profiluxa II. Z góry dziękuje i przepraszam za odkopanie starego tematu. Info@admed-Gomed.pl Cytuj akwarium 150x50x50, Sump 120x40x40 Oświetlenie : Aqua Medic 2x150W HQI + 2x54 T5 Cyrkulacja : Tunze Obieg : Tunze 1073.040 Sterowanie : Profilux II Reaktor wapnia : Deltec FP509 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Julia Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2014 Dzień dobry! Żaden z linków już nie działa. Czy ktoś byłby tak miły i podesłał mi polską instrukcję do prolilux II ex? Poszukuję również spolszczenia softu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach