gilek231 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2014 Witam ja bym tez prosił o instrukcji w pl i softu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edek Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) Tu macie aktywne linki : http://catshare.net/3gt9XlvCBVdJyAKa Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez Edek (wyświetl historię edycji) Cytuj 500 litrów uruchomione 07.2010 3xPS100W cyrkulacja:2xjvp102,tunze 6105,obieg NewJet6000,odpieniacz SC2060 350 litrów 3-letnie Reefmax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sienki Zgłoś Napisano 26 Lutego 2015 Link nie działa tak jak i poprzednie.. ma ktoś może po pl instrukcje? profilux plus 2.. Dodatkowo może ktoś w mojej okolicy ma na chwile kabelek do pożyczenia? Muszę na szybko profka sprawdzić, a na kabel trzeba czekać ;/ Cytuj Jest .. i znowu "kostka".. | było vol3 400 l | było 324 l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martinez Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2015 Witam. Poszukuję pilnie polską instrukcję do Profilux II EX PLUS. Jeśli ktoś ma to bardzo proszę o przesłanie na: duhalik@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 2 Maja 2016 Posiada ktoś instrukcję pl do profiluxa II ? Poproszę o wysłanie. Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarekB30 Zgłoś Napisano 2 Maja 2016 Marqo daj email to Ci wyślę Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 4 Maja 2016 Instrukcja doszła . Dzięki Darek. A program pl też posiadasz ? Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarekB30 Zgłoś Napisano 4 Maja 2016 Poszukam. ..gdzieś miałem nawet 6 Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 4 Maja 2016 No to super. Poproszę na maila. Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patersan Zgłoś Napisano 4 Maja 2016 Nie możecie wrzucić gdzieś na serwer? via Tapatalk Cytuj Perc 90 - 270L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2016 Ponawiam prośbę o soft PL na PC. Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rycho321 Zgłoś Napisano 31 Października 2016 będę wdzięczny za podesłanie instrukcji obsługi do Profilux 2 Plus. Jeżeli ktoś może poratować to proszę o przesłanie na adres : rpilch8@gmail.com Cytuj http://www.reefstats...=20160923150435 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rycho321 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2016 nikt nie pomoże ? Cytuj http://www.reefstats...=20160923150435 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianpotocki Zgłoś Napisano 2 Listopada 2016 podesle Ci wieczorem z domowego kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rycho321 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2016 Lebcio - dziękuję , dostałem serdecznie pozdrawiam Cytuj http://www.reefstats...=20160923150435 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_morszczak_ Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2017 Ponowie. Potrzebuje soft PL na kompa posiadam profilux II plus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldimas Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2018 Witam może ktoś podeslac instrukcje PL do profiluxa 2 plus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregi Zgłoś Napisano 23 Lipca 2018 No to i ja dołączę do pytania czy ktoś może podesłać polską instrukcje do profiluxa 2 plus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 23 Lipca 2018 podaj maila Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaDamian Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2021 Witam, nie chce tworzyć nowego tematu, al wszystkie linki nie sa juz aktywne. Posiada ktos spolszczenie do profiluxa 2 plus? ewentualnie Polską instrukcje. Damoskate@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach