Lizard Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 1. Nie wiem jak jest z Wami, ale pierwsze co robie rano, zaraz po sprawdzeniu poczty, wlaczam nano-reef. Przyjezdzam do pracy, siadam przed komputerem i co? i wlaczam nano-reef. Wracam do domu po pracy, zamiast siadac do stolu i cos zjesc - wlaczam nano-reef. Zjem, no to co, siesta- wiec wlaczam nano-reef Jade do dziewczyny, mamy wychodzić na miasto, ona sie maluje, ubiera itd. co ja robie? wlaczam nano-reef. // co innego jesli robi na odwrot // Wracam od niej, myje sie... nie nie, nie ta kolejnosc, wlaczam nano-reef i ide sie myc A rano? jak myslicie? powrót do pktu pierwszego Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lord Zuchwa Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 To zdecydowanie musisz isc na odwyk jestem ciekawe co na to twoja dziewczyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 heheh mam to samo,rano pierwsze co odpalam to nano ,a dziewczyna już na mnie krzywo patrzy jak u niech wchodzę na nano heheh Cytuj akwarium 375l. , sump 126l. Pozdrawiam Damian Dombrowski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 @Lord Zuchwa/ ona na to = nano-reef a tak naprawde: co Kochanie robisz? - pyta grzebiac w szafie, albo malujac oko przed lustrem w lazience- krzyczy.. odpowiadam tylko - wiesz naprawde, siedze, czasami tylko czytam, czasami cos napisze, jest tak, ze czasem spadne z krzesla ze smiechu, albo bije sie w sciane jak czytam chocby ostatni temat rzekomo negujacy rs.. Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 Też tak mam. Cytuj http://nano-reef.pl/...__1#entry380116 było http://nano-reef.pl/...__1#entry214523 było http://nano-reef.pl/...rojekt-nano-30/ było http://www.sma.org.p...tawiam+zbiornik było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spajdi Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 Normalka Nie jesteś sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zako Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 Nawet u teściów A tak w domu to tylko jak wróce z pracy i aż do wieczora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 co myślicie o koszulkach? Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz.p Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 witam dolace sie do tematu-jakze ciekawego-cos w tym jest ,szczerze sie przyznam iz jestem na forum dziennie po kilka godz,posilki czesto jem przy klawiaturze,a oczy to juz od tego kompa chyba juz naswietlilem,jak przyjde do domu ,to nie wyobrazam sobie inaczej jak tylko wizyta no i oczywiscie lektura nanoreef,do licha to chyba rzeczywiscie jest cos na ksztalt uzaleznienia,pozdrawiam maniakow morszczyzny p.s. a na taka jedna koszulke to bym sie z checia pisal ,ta pierwsza w szczegolnosci Cytuj bez morskiego akwa tez mozna zyc, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 postanowiłem zmienić zajęcie w opisie profilu, sami zgadnijcie na jakie a co sadzicie o koszulce? jeszcze pochwale sie czescia mail'a jaki wystosowala dziś moja kierowniczka do całego call-center to tylko jego część: "Ostatnie polecenie dotyczy korzystania z internetu i stron np. nasza.k ,gg, rybki. W czasie ruchu telefonicznego , lub w czasie kiedy obsługujecie klienta - jeżeli Lider lub ja zauważę korzystanie z internetu , dana osoba bedzie zaproszona na indywidulaną rozmowe dyscyplinującą . Na pasku Waszego komutera znajdując się tylko niezbędne aplikacje do obsługi klienta ." Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LUK4344 Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 Nazywam się Łukasz, mam 29 lat i jestem nanoholikiem, robie to wszędzie gdzie jest dostęp do internetu, wstyd się przyznać ale chodzę z laptopem nawet do toalety. Cytuj Dystrybucja pomp perystaltycznych, pompy perystaltyczne pompy dozujące pompa perystaltyczna pompa dozująca systemy dozowania sprzęt akwarystyczny dozownik akwarystyczny automatyczna dolewka www.pompydozujace.com www.aqua-trend.pl Tanie pompy dozujące największy wybór fachowe doradztwo, dozowanie cieczy. Firma aqua-trend od lat zajmuje się budową indywidualnych systemów dozowania cieczy. Pompa jelitowa. levelautomatic shark poseidon doser one evolution Doser AT-1 automatyczna podiana wdy Converus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 Z tego już się wyleczyłem..... Kupiłem se komórke z windows mobile i wi-fi Generalnie Panie i Panowie jak to śpiewał Czesław Niemen - Mam tak samo jak Ty.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 Ja się nie wypowiem , ale mam propozycję. Nie wiem czy to możliwe ( na innych forach tak) może by Przemek zainstalował jakąś wtyczkę typu: Najbardziej aktywny user albo coś takiego Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taku Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 Ilość wejść i spędzony na forum czas niech wstawi to od razu będzie wiadomo a ja potrafię cały dzień przesiedzieć przed kompem i zakładka z Nano otwarta non stop rodzice się już wnerwiają... Cytuj 225l 90x50x50 + sump 57l. You will never walk alone... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pikaczu2000 Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 A najgorzej to jest jak dlugo zadnego postu nie ma I czlowiek sie tak lampi na ten ekra i czeka czeka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek3232 Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 a martwiłem się ,że ze mną od ponad roku jest coś nie tak,ale widzę ze nie jestem sam niedługo to przez sen będe serfował po nano-reef. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 #241869 LiZaRd :1. Nie wiem jak jest z Wami, ale pierwsze co robie rano, zaraz po sprawdzeniu poczty, wlaczam nano-reef. Przyjezdzam do pracy, siadam przed komputerem i co? i wlaczam nano-reef. Wracam do domu po pracy, zamiast siadac do stolu i cos zjesc - wlaczam nano-reef. Zjem, no to co, siesta- wiec wlaczam nano-reef Jade do dziewczyny, mamy wychodzić na miasto, ona sie maluje, ubiera itd. co ja robie? wlaczam nano-reef. // co innego jesli robi na odwrot // Wracam od niej, myje sie... nie nie, nie ta kolejnosc, wlaczam nano-reef i ide sie myc A rano? jak myslicie? powrót do pktu pierwszego normalka jak dla mnie Cytuj zbiornik 90x42x45+sump; odpieniacz Deltec APH525; oświetlenie T5:2x39W+ 90W LED; wystartowało 11.08.2009; moja wiedza dojrzewa razem z akwarium MOJE AKWA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matt321 Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 Ja mam podobnie otwieram oczy i juz na nano reef ja chce taka koszulke !! Cytuj 45 literków,konikarium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 może ktoś wymysli lepszy projekt, ja to machnąłem tak na szybko hehe a zauwazyliscie, ze te oslonice w naglowku strony ruszaja sie? szczegolnie tak kolo 2/3 nad ranem, naprawdę! Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pikaczu2000 Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 a ta zywa skala ponizej dojrzewa i wychodza z niej roznosci rozne. Tylko cena cos sie nie zmienia :googleyeno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 #241916 pikaczu2000 :A najgorzej to jest jak dlugo zadnego postu nie ma I czlowiek sie tak lampi na ten ekra i czeka czeka Zwracaj więcej uwagi na targowisko Ale też jestem uzależniony...... Cytuj 180 x 60 x 60, cyrkulacja 1 x 12 000, 3 x 6 000, otpieniacz ATK, cyrkulacja aiwaki 2500 L/h, oświetlenie 2 x 250 W HQI + niebieskie 2 x 54 + LED Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taku Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 No a równo o północy na samym dole strony przepływa mały błazenek Edit@: Chociaż po głębszym namyśle może to była 1-wsza? nie pamiętam wiem że o pełnej godzinie Cytuj 225l 90x50x50 + sump 57l. You will never walk alone... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 Myślałem, że wyśmiejecie mnie, albo, że nie znajde zrozumienia wśród Was, a tu prosze, same bratnie dusze, same świry Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 Mam to samo i niestety w nalogu pomaga moj operator dorzucajc do abonametu nielimitowany dostep do internetu. Masakra. 5:30 kibelek i nano Po polgodziny czekam juz na autobus i co moge robic. Mp3 i znowu jakies posolone strony. Z mobilnym internetem zaden korek niestraszny, ale juz po dwudziestu minutach mam forum na duzym ekranie. Kawczka paczek i szybki skan tematow innych nalogowcow. W pracy nie ma co przeginac ale forum na pasku zawsze jest. Uwielbiam te spokojne poranki kiedy nic sie nie dzieje. Nudne spotkania na ktorych ludzie przedstawiaja swoje wizje klepia cos na BlackBerry a ja na mojej kochanej Nokii ogladam jakies zdjecia myslami jestem gdzies na rafie. Ide na spotkanie, czekam na kogos oczywiscie sprawdzam co sie wydarzylo przez ostatnie 30 minut. Koncze prace, czekam na transport to co moge robic? W autobusie czasami mozna zawiesic gdzies oko, ale za dluzsze zagapienie to ryzykowne. W domu to juz musze byc bardziej dyskretny bo Mojej to juz stracznie gra to na nerwach. Jak nie akwarium to forum i chyba ma racje czasami to juz nie jest zabawne. Ogladamy cos razem musze zajrzec, jak juz reklama to obowiazkowo. Najgorsze jest to ze telefon miesci sie w kieszeni i oprocz operatora to spodnie odpowiadaja za moj nalog. Cytuj Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone Osprzet - Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W Suplementacja - Balling DIY HD Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrek z Pabianic Zgłoś Napisano 2 Marca 2010 Mój kumpel mówi na to że jestem chory na www.chorobamorska.pl:help1 Cytuj Zaczynam od początku nie od zera . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach