Tester Zgłoś Napisano 3 Listopada 2010 Dla mnie tez WoW rulezzzzz. Warlock, pala i rogue nie moga sie doczekac grudniowego Cata. Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 18 Listopada 2010 http://gry.onet.pl/2235226,,call-of-duty-lepsze-od-seksu,wiadomosc.html Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
october_rust Zgłoś Napisano 18 Listopada 2010 ja tłukę w najnowsze call of duty - zwłaszcza w multi:)))) jak ktoś lubi gry w stylu Devil May Cry to polecam grę Darksiders. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 18 Listopada 2010 Ja muszę dokupić WiFi do mojego Xboxa i możemy umówić się na jakąś sesję w necie Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlfon Zgłoś Napisano 18 Listopada 2010 Panowie a w Bad Company 2 na PC nikt nie gra? Jakby co to szukajcie Iron Sheep:) Cytuj Qlfon, Lublin Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000, Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016. Obecnie: prawie FOWLR:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
october_rust Zgłoś Napisano 18 Listopada 2010 raczej nie poszalejesz:)) ja gram na pc więc xboksiaże nie mają żadnych szans - tak przynajmniej było z modern warfare 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matali1 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2010 ja uwielbiam Dead Space:love i wszystko co z nim zwiazane...figurki filmy ksiazki plakaty:) na prawde wokol tej gry naroslo duzo innych bajerow...a w lutym wychodzi DS 2!!! Cytuj akwarium zlikwidowane:( kiedys bedzie duuuzo wieksze:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal_natalia Zgłoś Napisano 25 Listopada 2010 u mnie rządzi ufc2010 na ps3 i f1 2010 na komputer ale czekam na crysisa 2 Cytuj odpieniacz i dolwajka już jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas Zgłoś Napisano 25 Listopada 2010 F1 rzadziiii ;] ja na ps3 Cytuj akwa 160x60x60 - RED SKIM 250 NewJet 6000 cyrkulacja wavebox, ts07 - 2x250w HQI + 4x54w t5 www.LMstudio.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 27 Października 2011 Coś dla miłośników ostrego grania OD dziś: Battlefield 3 A za kilka dni Call of Duty: Modern Warfare 3 Ołłłłłłłłłl jeee :rambo: Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawcio1980 Zgłoś Napisano 27 Października 2011 bf3 kupione jeszcze przed premiera dzisiaj po robocie testy Cytuj zoasy to kwintesencja koralowców solanka ponownie kreci się od czerwca 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 27 Października 2011 Ja jestem fanem COD, ale... BT3 też wygląda zacnie i .... zaraz skoczę do sklepu chyba Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spirou Zgłoś Napisano 27 Października 2011 hehe, mam deja'vu jak często kompy modernizujecie pod takie gry ? Cytuj 17.03.2010r - 20.08.2012 http://nano-reef.pl/...m=posts&q=27683 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 27 Października 2011 Widzisz, ja kocham grać no teraz mniej bo praca, rodzina, forum ..... ale.... Kiedyś było tak, nowa gra, upgrade kompa bo coś zawsze było nie tak. Cztery lata temu, kupiłem Xboxa (nie mam nic do PS2 or PS3) i jestem mega zadowolony - bo nic nie trzeba dokładać. Także - konsole rulezzzzz. Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hernio Zgłoś Napisano 27 Października 2011 Ja jakoś nie potrafię grać w takie gry jak bf3 czy cod na konsole jakoś mi nie idzie Ale bf3 na kompa wypasik teraz tylko czekać na cod'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAREK75 Zgłoś Napisano 27 Października 2011 No widze ,że chłopaki pociskają w gierki ,a ja myślałem że tylko ja taki duży dzieciak obecnie pociskam w Fife12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 27 Października 2011 Ja podobnie jak skoczek pociskam na x360 . Obecnie bf3 , czekam na ac . Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 27 Października 2011 Total War rządzi, aktualnie rozkminiam moda Call Of Warhammer Ale w BF3 też na pewno mnie zobaczą i będzie "death from above" Liczę że tym razem kule będą latały do celu, bo w BF2 wszyscy wiedzą jak to wyglądało, dziwny hit box na który wpływ miał ping i 'performance' komputera. Jak ktoś gra w AIX mod do BF2 to można się umówić na jakieś strzelanie zespołowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renemartini Zgłoś Napisano 27 Października 2011 He he, do mnie właśnie dotarł Warhammer 40,000: Space Marine (jeszcze nie zainstalowana, musi poczekać do weekendu). Gra podobno jest dobra choć nie rewelacyjna, ale ja mam wielką słabość do tego uniwersum. Burn the heretic. Kill the mutant. Purge the unclean. It is better to die for the Emperor than to live for yourself. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 27 Października 2011 Warhammery rozgryzam od 1990 Grałeś w Fantasy Roleplay? Prowadziłem go ponad 12 lat dla kilku drużyn. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renemartini Zgłoś Napisano 27 Października 2011 Tak, graliśmy kiedyś w "średniowiecznego" Warhammera w wersji "bez prądu" ale od dawna trudno zebrać ludzi do grania w tradycyjnego rpg-a, czasami na imprezie zagramy w jakąś planszówkę. Strasznie lubiłem też książki Billa Kinga o Gotreku, po polsku były fatalnie wydane i przetłumaczone ale miały klimat. Teraz jakoś bardziej działa na moją wyobraźnię 40K, zacząłem czytać cykl Horus Heresy, ale w Polsce seria zdechła po dwóch tomach. Mam trzeci po angielsku, ale język jest specyficzny i przyznam, że ciężko mi się czyta ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 27 Października 2011 Ja zawsze chciałem pograć w eRPeGa 40k, podręczniki świetne, pomysłów na sesje mam milion. Ale jak wspomniałeś - zbierz drużynę jak jeden pracuje tak, albo tak. No i większość musi się pytać kobiety o pozwolenie, a one myślą że "całonocna sesja RPG" to zaszyfrowane określenie na wódkę i prostytutki No nic, poczekam jeszcze, za 10 lat (około 40ki) powinni zacząć masowo mądrzeć i brać rozwody Książki też leżą, większość mam po polsku, poza Duchami Gaunta (antologia) i jeszcze jedną średniowieczną antologią. Tłumaczone faktycznie tracą klimat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hernio Zgłoś Napisano 27 Października 2011 Ogólnie zawsze mnie kusiło kupić Warhammer'a ale coś zawsze stawało na przeszkodzie Ale jak tak zachwalacie to chyba spróbuję Najwyżej będzie na was Ogólnie czekam cały czas ( zresztą pewnie nie tylko ja ) na Diablo III :thumbsup: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 27 Października 2011 Dawn Of War jest świetny, jak dla mnie to Starcraft 2 wymięka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renemartini Zgłoś Napisano 27 Października 2011 Taa, ale ja jeszcze nie przeszedłem do końca podstawowej kampanii w Dawn Of War II, Chaos Rising leży i się kurzy, a już można za bezcen kupić Retribution No i kiedy w to grać, człowiek przyjdzie z pracy, poczyta nano-reef, pomoczy łapy w akwa - i już jest po 24.00. Ale Spacemarine nie odpuszczę, bo likwidowanie zielonych mieczem łańcuchowym jest podobno baaaardzo satysfakcjonujące Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach