hernio Zgłoś Napisano 30 Października 2013 +18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MayFly Zgłoś Napisano 5 Listopada 2013 http://www.cdaction.pl/news-35618/call-of-duty-ghosts---gra-korzysta-tylko-z-2gb-ram-u-a-nie-pograsz-bez-6-brawo.html dla fanów nowego CoDa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hernio Zgłoś Napisano 5 Listopada 2013 Mi właśnie mija 2 godz instalacji nowego cod'a. I albo się zdąży zainstalować albo wywalę kompa za okno xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
october_rust Zgłoś Napisano 5 Listopada 2013 ja miałem kupić jak zwykle i CoD i BF4. Po tym co czytam to chyba sobie oszczędzę i jedno i drugie a czas uzyskany w ten sposób poświecę na akwa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wieczny Zgłoś Napisano 5 Listopada 2013 Diablo III ostatnio w to pykam Cytuj Pozdrawiam. Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
october_rust Zgłoś Napisano 26 Listopada 2013 i gra ktoś w BF4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach