Gość AnT Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 (edytowane) stare ale http://www.youtube.com/watch?v=fEY1ZihLzY0&feature=player_detailpage Edytowane 29 Czerwca 2012 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldi Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 nowy kawałek http://www.youtube.com/watch?v=BRu48KsFCyA&feature=related Cytuj 900 l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemezis Zgłoś Napisano 7 Lipca 2012 (edytowane) Nie wiem gdzie dać ten filmiki więc daje tu Tylko się nie zakochajta http://www.youtube.com/watch?v=172yIJUFns8&feature=related Edytowane 7 Lipca 2012 przez Nemezis (wyświetl historię edycji) Cytuj LPS-ZOA http://nano-reef.pl/...894-nano-rafka/ <> http://reefcentral.c...d.php?t=1639117 Schuran Jetskim-100,Aqua Medic Nanoprop 5000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 9 Lipca 2012 jeśli ktoś lubi rock bluesa kawałek kumpla z Oświęcimia Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 9 Lipca 2012 (edytowane) Jeden (chyba) z najpiękniejszych, ale i najbardziej smutnych utworów w historii rocka... The Waterboys... Edytowane 10 Lipca 2012 przez baszurek (wyświetl historię edycji) Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 9 Lipca 2012 smutna i przepiękna Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 9 Lipca 2012 (edytowane) A z forum zdecydowanie mi się kojarzą utwory z płyt "Fisherman's Blues " i "Room to Roam " (być może mój tok rozumowania wyda się mało wyszukany : irlandzki pub --> tawerna --> zlot,póki co tylko ze zdjęć --> forum ) i w wersji extra Edytowane 9 Lipca 2012 przez baszurek (wyświetl historię edycji) Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 9 Lipca 2012 I jeszcze to : http://www.youtube.com/watch?v=Dc6R8XNxJcs Utwór wykorzystany w pamiętnej scenie z filmu "This is the sea", który to tytuł jakiś baran przetłumaczył jako "Siła nienawiści" Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 9 Lipca 2012 cudowny kawałek. Kocham polskie piosenki Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piostu Zgłoś Napisano 9 Lipca 2012 (edytowane) Po przejrzeniu całego tematu, aż się boję wrzucić Wam kilka kawałków które mnie relaksują i napawają dobrą energią.... z racji gatunku... Oczywiście nie jest to jedyny gatunek muzyki której słucham, jednak akurat mam dzisiaj nastrój na takie kawałki Jak mi się zmieni to usłyszycie A teraz zapraszam Was do posłuchania .... poezji śpiewanej w wykonaniu jednego z najlepszych polskich zespołów wykonujących ten typ muzyki. Miłego słuchania Edytowane 9 Lipca 2012 przez Piostu (wyświetl historię edycji) Cytuj Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
draco1984 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 10 Lipca 2012 Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 10 Lipca 2012 (edytowane) Roger Waters - przez jednych kochany, przez resztę znienawidzony... Co ciekawe - na okładce w wersji jankeskiej,pani autostopowiczka miejsce, w którym jak to się mówi plecy tracą swą szlachetną nazwę, ma zasłonięte czarnym prostokącikiem Edytowane 10 Lipca 2012 przez baszurek (wyświetl historię edycji) Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 10 Lipca 2012 jeden z bardziej zaskakujących dla mnie polskich produkcji a do tego niesamowita muzyka Michała Lorenca na dobranoc Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 11 Lipca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=PBOP1VSPmEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AnT Zgłoś Napisano 11 Lipca 2012 jeden z bardziej zaskakujących dla mnie polskich produkcji a do tego niesamowita muzyka Michała Lorenca na dobranoc oglądałem ten film - polecam muzyka do tego po prostu rozwala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 11 Lipca 2012 jeden z bardziej zaskakujących dla mnie polskich produkcji a do tego niesamowita muzyka Michała Lorenca na dobranoc Faktycznie,muzyka niesamowita... A jeśli już tak filmowo,to coś z filmu "Listonosz" (niestety chyba obecnie nie do zdobycia w polskiej wersji językowej): Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piostu Zgłoś Napisano 11 Lipca 2012 A to moja propozycja na dzisiaj : Tekst piosenki poruszający, a w połączeniu z teledyskiem robi sieczkę w mózgu .... Cytuj Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 11 Lipca 2012 (edytowane) Kocham ten kawałek i w wykonaniu króla i w wykonaniu tych chłopaków Edytowane 11 Lipca 2012 przez wa1ker (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AnT Zgłoś Napisano 11 Lipca 2012 (edytowane) to jest HYMN dla drużyny :thumbsup: coś pięknego na nie jakieś "kuraki" AnT p.s Teledysk do utworu "Hymn", napisanego specjalnie dla drużyny rugbystów Balian. Teledysk nakręcony został podczas koncertu Luxtorpedy w gdańskim Parlamencie oraz na meczu zespołów Balian i Jokers w Bydgoszczy. W nagraniu udział wzięli także członkowie zespołu Option Hoax. Edytowane 11 Lipca 2012 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 11 Lipca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=RkCrFHTbej8 http://www.youtube.com/watch?v=aLwcTVaOA4Y&feature=share dobre i polskie Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 18 Lipca 2012 Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldi Zgłoś Napisano 25 Lipca 2012 nowy teledysk http://www.youtube.com/watch?v=Uq3UhSUS2c8&feature=related Cytuj 900 l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AnT Zgłoś Napisano 27 Lipca 2012 (edytowane) JEST CZAD Edytowane 27 Lipca 2012 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 27 Lipca 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=mPyCZ-nGSIc&feature=related Edytowane 27 Lipca 2012 przez Ben_sage (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach