Kubaaas Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2011 Ach te wspomnienia sportowe... ja troche nietypowy sport uprawialem. Przez ok 6 lat zajmowalem sie "surf boat rowing". Polecam do konca zobaczyc filmik Sport dosyc hardcore'owy. Cytuj 1248l+700l (3x400W+6x39W, BK250, 2x8000l/h obieg, 60X Tunze cyrkulacja i inne graty...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2011 pilka nozna ping pong koszykowka plywanie góry rowery rolki coś na literkę S a przed ostatni rok szkola przetrwania, czyli mało snu duzo pracy Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gotterdammung Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2011 @luft : szachy? scrabble? sklejanie modeli? hmmm ... Cytuj -UNDER CONSTRUCTION- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2011 Problem z lowiskiem ? Zapraszam do siebie Wiosna potworow nie ma ale na lekkim sprzecie zabawa rewelacyjna Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2011 o! Jelenia Góra przypomniała mi o pasji grzybiarza Nieraz jeździłem tam na grzyby... piękna, czysta, ciepła woda zachęcała do kąpieli @Gotter: Scrablle a i owszem, choc przy winie lubie tez różne nowomodne gry planszowe w dobrym towarzystwie. Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2011 A tak offtopowo - mimo bolu i zalu - miejsce na sprzedaz ;/ moze morszczak jakis szuka stawow ? ;d Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SaltMen Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2011 Amatorsko kulturystyka i wedkarstwo;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cop909 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2011 Skakałem kilka razy ze skrzydłem, hahahahha. W nocy i nawet do wody..... kto mnie pobije???? Cytuj 730 w obiegu, Red Skim 200, HQI 3x150 - T5 2x 80,profilux III, AIO, IO, skały 28 kg i bez piachu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matejoz Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2011 1. siatkówka 2. brydż z kumplami do rana i powrót do domku na drugi dzień 3. lubie postrzelać z wiatrówki i z ostrej też czasami Cytuj ponad 1000l wody w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2011 ...juz patrzenie jak ktos biega czy uprawia sport ,powoduje u mnie zmeczenie...stosuje zasade W.Churchilla "sa wazniejsze rzeczy od sportu"...no ale biegajta jak chceta...Pozdrawiam... Cytuj Zbiornik 75x80x29 cm. Deltec 600i DC, AI Hydra 26 HD, Maxspect Jump Gyre, polowka CP-25, Jecod 1200 DC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris_77 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2011 podmiana wody to tez sport? jakby nie było beczkę trzeba przytachać - niektórym za to płacą pół życia koszykówka potem trochę siatkówki plażowej teraz został tylko snowboard no i sport-telegram Cytuj TOTM July 2011 500 litrów zobacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2011 #320387MariuszP :kto mnie pobije????Adamek, Włodarczyk, nawet Pudzian jak będzie miał lepszy dzień - generalnie kupa luda Ja kiedyś badmintoniłem, a teraz to głównie dyscyplina Jadera Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witkacy Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2011 Futsal Jazda konna wędkarstwo - tylko spinning w przeszłości wiele innych, generalnie bez sportu nie wyobrażam sobie życie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2011 #320313 dieter25 :Widzę że dużo wędkarzy.Może zorganizujemy kiedyś zawody wędkarskie:clowning Popieram. Nawet znam sponsora który ufunduje główną nagrodę Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boft Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2011 Obecnie: Skitury, Gory, Narty, Dawniej łyżwiarstwo szybkie, trójbój siłowy (Kondratowa) (Miętusi Przysłop) (Szpiglasowy Wierch) Cytuj Jest : BofT'owe +/- 288l w obiegu; 2x Maxpect Ethereal + ICV6, AquaMedic DC Runner 3.2, Gyre XF-330, Maxspect MJ- SK400, ~30kg rock, 10kg sand. Było : Mój Reefmax - Tunze 9002, 2 x Koralia nano 1600, Newjet1200, 1 x Ati Actinic, Aquablue plus, Aquablue special, ~15kg LR, ~6kg LS - start 13.01.2011 i nowy baniak 20L a w nim troche skałki i żwirku koralowego + krewetka modliszkowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavilon Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2011 To ja się też pochwalę. Przede mną z racji na wiek (18 w tym roku) jeszcze dużo dyscyplin sportowych ale na moim koncie jak na razie jest : Żeglarstwo - klasa Cadet. Pływałem przez 6lat największe osiągnięcia to : IV miejsce Mistrzostwa Świata w Anglii III miejsce Ogólnopolska Olimpiada Młodzieży - Szczecin II miejsce Puchar Europy Centralnej - Poznań i wiele, wiele innych... Później mogę zamieścić zdjęcie tego co zostało po tym pięknym sporcie czyli ściana w pucharach i medalach Później czyli rok temu klasa Olimpijska 470 ale tu już się klub rozsypywał i koniec kariery Aktualnie: Snowboard Muay Thai Pozdrawiam : Cytuj 112l 80x35x40 12,5kg LR 6kg LS HQI 150W 1xJVP 101 + Koralia nano Stożkowy odpieniacz DIY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxico Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2011 To ja dodam, że uprawiam wioślarstwo, trenuje koszykówkę i amatorsko siatkę i czasami sobie biegam po Markach na nartach lub na nogach. Cytuj [url="http://www.myreefstats.com"][img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamB Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2011 Narciarstwo alpejskie, rower, przed rozwaleniem kregoslupa byl jeszcze tenis. Ze sportow ekstremalnych tylko malzenstwo ps. moczenie kija? to nie dla mnie Cytuj Delta 72x72x50; LED Cree by Tomasz; Hydor Slim-Skim; 2x6055 + multi Znajdziesz mnie rowniez na: http://www.bractwo-s...forum/index.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiciu Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2011 Co roku jezdze na narty , trenowalem muay thai , do tego wedkarstwo , silownia i od czasu do czasu na basen Cytuj 60L + 25L sump Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarek13 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2011 Trochę biegam i chodzę po górach. A jak znajdzie się trochę chętnych t chętnie pokpię w piłę. ;-) Cytuj wakacje rodzinne-wczasy z dziećmi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2011 A ja latam, latam, latam... Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2011 tomasz ale zazdroszczę!! Ja to od 2 lat staram się wybrać na szkolenie na paralotnie, ale jakoś zawsze coś wyskoczy, w tym roku mam nadzieję że w końcu uda się zrealizować plan bajka!!!! Cytuj akwarium 375l. , sump 126l. Pozdrawiam Damian Dombrowski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2011 Tomek :kapelusz Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AnT Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2011 1. od malucha tenis ziemny ( teraz - jak czas pozwoli ) 2. futsal 3. wędkarstwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2011 A najbardziej grzeje mnie to: szkolenie przeszedłem, skoku nie zaliczyłem z powodu załamania pogody, kombinezon leży u producenta od roku nieodebrany... ale może nadejdą kiedyś jeszcze lepsze dni... http://rebelya.pl/discussion/15215/ludzie-wiewiorki-nowy-filmik/ Tak blisko skał to oczywiście pełna profeska, ale jest na co popatrzeć. Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach