chodi Zgłoś Napisano 3 Lutego 2011 Gotterdammung ziomal jestes, zapraszam do kotliny jeleniogorskiej Moje Kowary oraz 'gora szybowcowa' - jedne z najpiekniejszych miejsc I nie daleko Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gotterdammung Zgłoś Napisano 3 Lutego 2011 @chodi - bywało się tam, i chodziło się tam Ale dzięki za zaproszenie, na bank skorzystam Niech tylko pogoda się skrystalizuje, bo teraz w polsce to nie wiadomo co to jest Edytka : zamki to wszystkie w Twojej okolicy złaziłem chyba, "każden jeden", nawet na wieży we Wleniu bylem, potem dowiedziałem się że jest zakaz wstępu a ona sama grozi zawaleniem Cytuj -UNDER CONSTRUCTION- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxico Zgłoś Napisano 3 Lutego 2011 No muszę sie pochwalic dziś w klubie miałem przyjemność porozmawiac z ,,Syczem''. Cytuj [url="http://www.myreefstats.com"][img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2011 Odgrzeje temat i pochwale się, dzisiaj poraz pierwszy w życiu zarzuciłem wędke Taki połów nie czyni mnie jeszcze wytrawnym wędkarzem, ale podobało się, na pewno będą kolejne wypady Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz.s4 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2011 wędkowanie jest super uczy cierpliwości ja póki co ze sportów to kinect sport Cytuj akwarium: 300 litrów + 70 litrów sump, 65 kg LS, oświetlenie 8x54W, odpieniacz turbo 1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapitan.andrzej Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2011 Domowa siłownia i bieganie jak nie siedze na nano to tu spedzam czas http://www.fotosik.p...f11693deb4.html są 3 fotki Cytuj Akwarium: 320x70x70+ sump niestety słodkie przymierzam się do morskiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BIGBLUE Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2011 Polecam squash - niezła zabawa Cytuj Akwarium: 1000 l + sump 220 lOświetlenie: ATI PowerModule 8x80WPompa główna: RedDragon 6500Odpieniacz: BubleKinge 300Cyrkulacja: TUNZE 4x6105Filtracja: BP + PO4x4 + Węgiel aktywnyLight Balling Fauna Marine dozownie Grotech IIISterowanie IKS Aquaristik Computer140 kg skały żywej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapitan.andrzej Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2011 i super tłuszczyk pali Cytuj Akwarium: 320x70x70+ sump niestety słodkie przymierzam się do morskiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcosB Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2011 O...ale wątek Tenis Panowie Tenis! Jeśli jest tu jakiś kozak w okolicy czekam!!! I naprawde polecam w każdym wieku, wadze, itd... gwarantuje całkowite uzależnienie! Cytuj 1800L + 1500W + SPS = :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aqua skalar Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2011 Na pierwszym miejscu, już od dawna, siatkówka...ale kto nigdy nie zmieścił się w 3 metrach raczej nie zrozumie . Kiedyś długie dystanse na rowerku, obecnie tylko rekreacyjnie do tego siłownia i truchtanie na 10km dla podtrzymania kondycji. Cytuj Sprzedam pokrywę aluminiową firmy Luxima http://allegro.pl/show_item.php?item=1793513982 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArT Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2011 Siłownia domowa teraz 4 razy w tygodniu Wędkarstwo amatorsko dla odprężenia. Gra na gitarze to na palce lewej ręki. Prawa jest mniej zaangażowana bo tylko podostają uderzania kostką. Cytuj https://www.facebook...reaLordhowensis Kupię szczepki Acanthastrea Lordhorwensis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRUPNIK_18 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2011 Lato: Rower Pływanie Siatkówka Zima: Snowboard Cały rok: Tennis Wspinaczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczomp Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2011 ... Jak od ponad pół roku grywam w PaitBall i końca malowania nie widać. Myślałem, że jestem tu sam o takim hobby.... Przez 20 lat koszykówka, zimie snowboard, wakacje na desce z żaglem., a teraz speeeed... ps. polecam Texas Hold'em .. uprawiam co środę wieczorem w odpowiednim gronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VDR Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2011 Ale chodzi o regularne uprawianie sportu ? Bo ja to taka aktywna dusza Wędruje po górach, jak jest możliwość to i powspinam się na skałkach (ostatnio byłem w Podlesicach ;P), od niedawna zimą na parapecie jeżdzę Rower tez wchodzi w rachube Kulkami tez parę razy strzelałem - oj kondycje trzeba miec do biegania ;P Jakbym pomyslal to pewnie znalazlbym cos jeszcze... aaa wieki temu przez poltora czy tam dwa lata trenowalem Taekwon-do ITF u najlepszych w kraju - to byla niezla jazda Oboz szkoleniowy Olsztyn do dnia dzisiejszego wspominam - 2 tygodnie - 3x dziennie trening wlacznie z niedziela ;P Cytuj 110x50x50 ,sump 62.5x38x40, 3x Tunze 6045, nj4500, H&S 150-F2001 Dariusz 'VDR' Rubinkiewicz http://nano-reef.pl/topic/35493-275l-radomskie-malenstwo/ http://art.debesciak.net http://www.klub-malawi.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek GRZESZCZAK Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2011 szybowce od 1994 roku, od 10 lat przesiadka na parolotnie i motoparolotnie(3 lata) Cytuj akwa 200*70*70 giessemann 3*150 HQI 6*80 T5,tunze mulicontroler 2*6100 +JVP+aqel circulator,calk reactor,obieg DELTEC HLP 8070,odpieniacz DELTEC AP702 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2011 Koszykówka, seria Final Fantasy nad którą potrafię siedzieć całymi wieczorami Na więcej nie ma czasu niestety, kiedyś była jeszcze siłownia 2x w tygodniu, no i może teraz będzie weekendowe wędkarstwo Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubek_77 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2011 heheh to ja pojadę inaczej: - od koszykówki mam problem z kręgosłupem szyjnym (trafiłem opadając w żeliwny grzejnik) - od tenisa mam pokiereszowane nadgarstki (jeden dzięki koledze - podczas debla, drugi sam załatwiłem) - od roweru i jazdy po parędziesiąt km zaczęły mi się problemy z łękotkami - od żeglarstwa zawsze kręciło mi się w głowie (jak z kpt. Jack Sparrow rum i inne trunki były wylewane...) - hokej i łyżwy zakończyły się zerwaniem wiązadeł stawowych, skręceniem stawu, czy co tam jeszcze... nogi w dwóch miejscach (kolano i kostka jednocześnie) jak widać jakbym (a mam ochotę) zaczął latanie szybowcami niechybnie skończyłoby się to na jakiejś brzozie pozostawiłem sobie rower i wędkę Rowerem - męczę rodzinę jeżdżąc po bezdrożach z Oziexplorerem po 20 km dziennie... a na wędkę mam zamiar wyłowić wszelkie pozostałe ryby w jednym z jezior Warmii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2011 Ja przed wyjazdem na wyspy bawiłem się co weekend w ASG i czasami paintball na genialnym i wielopoziomowym poligonie jaki stanowił kompleks "ruin" zamkniętej kopalni. Terrorysta mógł czaić się wszędzie, a jak ktoś rzucił "flashbanga" z petardy to taki huk niósł się korytarzami, że nowi uciekali myśląc, że to budynek się wali Dla odmiany rowerek i karate z kumplami. Podstawy walki kataną (potem odpał w kierunku bractw rycerskich). Teraz na wyspie to jak kolega powyżej, final fantasy, seria total war. Kobieta biega na bieżni, ja trochę wyciskam żelazo na domowym zestawie. Nuda, wracać trzeba jak najszybciej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapitan.andrzej Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2011 hoo same pozytywne wariaty Cytuj Akwarium: 320x70x70+ sump niestety słodkie przymierzam się do morskiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basterek-4 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2011 O Matko i córko, ja przy Was cienias zwykły jestem, tylko wędkarstwo i motocyklowy stunt. Na siłownię po pracy zwyczajnie nie mam siły , cieszy mnie jednak, że motocykle pokochała moja starsza córcia, skacze "kangury" (do 30 cm.i składa się do kolana ) że aż miło. Podziwiam jednak najbardziej ludzi nie mających żadnego hobby a takich też znam . Cytuj 150x50x50 + sump 103 l. 55 kg LR + 9 kg LS , cyrkulacja 2 x JVP 102, obieg At-306, odpieniacz - stożkowy, światło 2 x 54 t5 + HQI 70W + 120W LED, start 13.08.2010 Kupię szczepki korali miękkich i LPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qubek Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 witam odswierze troche temat. Mi bardziej od skydiving'u podoba sie speedflying, tu krotki filmik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fellowes Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 U mnie to nurkowanie i wszelkie jego formy: podlodowe, głębokie, jaskiniowe i szuwarowe Cytuj http://nano-reef.pl/topic/43760-108-l-morskiej-zabawy/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZenonPL Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 za***iście szybko przeglądam Internet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzys33 Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 Witam,u mnie to sztuki walki,oczywiście nie zawodowo,MMA i trochę Krav Maga,polecam jak ktoś lubi się wyładować i trochę siniaków zaliczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kmirko Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 a polatajcie sobie trochę http://www.visitnorway.com/en/Games-and-more/Wingsuit-Video/ Cytuj *Moja Rafka 200 l* (zlikwidowana z końcem 2016) 100x40x50, Sump 40L, Pudełko przelewowe, Lampa HQI 2x150+2x39W T5, Odpieniacz Deltec MC500, Obieg Eheim 1260, Cyrkulacja 2x Koralia3 6400l/h, LR 34kg, LS 21kg Sprzedam wąż silikonowy 32 mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach