Jurque Zgłoś Napisano 8 Marca 2016 Temat umarł? Nowa odsłona mojego baniaka...nie jest idealnie, ale starałem się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kb9 Zgłoś Napisano 25 Września 2016 (edytowane) ładnie wyszło wygląda jakby jakiś stwór atakował królika czym kleiłeś? Edytowane 25 Września 2016 przez kb9 (wyświetl historię edycji) Cytuj Solniczka a w niej: obieg Jebao, cyrkulacja Maxspect, odpieniacz BK, lampa Maxspect, dolewka Levelautomatic Milestone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldek123blau Zgłoś Napisano 14 Marca 2017 (edytowane) Jestem na etapie budowy nowej solniczki i przeglądam internet w poszukiwaniu aquascapingu Zauroczyło mnie jedno akwarium Dla mnie mistrzostwo świata! fotka poniżej i link do filmu jak koleś to posklejał: Edytowane 15 Marca 2017 przez waldek123blau (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Coltrane Zgłoś Napisano 14 Marca 2017 Waldziu masz moja kielnie i moj cx5 mów kiedyWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj dużo zdjęć mojego akwarium https://www.facebook.com/tibireef/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katani Zgłoś Napisano 14 Marca 2017 (edytowane) Fajnie to wygląda ta skała przede wszystkim. mega porowata i ma fajne wnęki. EDIT: wydaje mi się, że tą skałę pociągnął dosyć wysoko pod powierzchnię wody. Edytowane 14 Marca 2017 przez katani (wyświetl historię edycji) Cytuj Brutto: akwarium 550 + sump 260l, start 20.12.2017. Filtracja: rollermat + skała + refugium, bez odpieniacza. Sprzęt: Akwarium 120x70x65h OW, sump 119x50x45h. Pompa Jebao DCP 10000, Cyrkulacja 2x maxspect XF-350, Jebao MW-22, Oświetlenie: philips Coral Care gen 1 v2 x 3szt.. Oświetlenie refugium Chinka LED. Sól Fauna Marin Professional, dodatki AF, balling AF/CZDA. 50kg suchej skały Marco Rock's, nieco pukani. Ryby i inne biegająco-pełzające: Ctenochaetus binotatus, 6x Pseudanthias squamipinnis, Zebrasoma flavescens, Lysmata amboinensis x 3, L. debelius, 4x Lysmata Seticaudata, 1x Neopetrolisthes oshimai, 2 kraby pustelniki Clibanarius africanus, jeżowiec Mespilla globulus, setki slimaków turbo i columbelli, 1x tectus, 1x strombus luhanus... Oraz kilka kg kiełży, równonogów, wężowideł i innego drobnego życia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg Zgłoś Napisano 14 Marca 2017 Super to wyglada a problem z aquascaping'iem akwarium wyglada tak ze albo jest wspaniale i zarazem niemoznosc poprzyklejania korali,albo jest beznadziejnie i mnostwo miejsca i mozliwosci ustawienia korali a w przypadku tego akwarium jest i pieknie i duzo miejsca na korale...Dla mnie gosciu dal za duzo piasku... Cytuj Zbiornik 75x80x29 cm. Deltec 600i DC, AI Hydra 26 HD, Maxspect Jump Gyre, polowka CP-25, Jecod 1200 DC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldek123blau Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 22 godziny temu, Coltrane napisał: Waldziu masz moja kielnie i moj cx5 mów kiedy Tomku w czwartek wieczorem wracam do Szczecina i zabieram się za dalsze klejenie skały, Cx5 mam więc będzie co robić. A tu jest film tego gościa 107 dzień działanie baniaczka Skała porosła glonami -zmieniła kolor wygląda przepięknie! I jeszcze jeden zbiornik: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach