luft Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2016 Czad... kolego zostaliśmy zasypani zgloszeniami nt twojej postawy nabijania postów przez Ciebie. Weź to pod uwagę zanim stworzy się prawdziwy problem. pozdrawiam luft Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NEKEN Zgłoś Napisano 13 Lutego 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 25 Lipca 2019 (edytowane) Przepraszam pomylkowo,nacisłam ,czytając ciekawy temat Edytowane 26 Lipca 2019 przez @Beti (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dadario Zgłoś Napisano 25 Lipca 2019 45 minut temu, @Beti napisał: Przepraszam pomylkowo,nacislam ,czytakac ciekawy temat A co tu przepraszać??? Jakoś ominął mnie ten temat, więc mam lekturę na wieczór... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 25 Lipca 2019 9 minut temu, dadario napisał: A co tu przepraszać??? Jakoś ominął mnie ten temat, więc mam lekturę na wieczór... Stary ale jary co Serio przez przypadek i to całkiem ...i brakuje teraz takich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 26 Lipca 2019 I nie do końca wyczerpany Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2019 Czytając FB bo tam teraz przeniosła się cała aktywność to zaryzykuję stwierdzenie , że SPSy są tylko, niestety, dla „orłów” Cytuj Akwarium od WRZEŚNIA 2006, DIY reaktor a'la dastaco2. https://drive.google.com/drive/folders/183aOu0N6pyqhFT6OfeNn0e6RBBvPDdJc SPS = Stability Promotes Success, BEZ=bez zbędnych kosztów Be wary of advice coming from those who will not show you the fruits of their success! It’s not complicated, unless you choose to make it that way Pozdrawiam HAPPY REEFING!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach