Skocz do zawartości
Gość dieter25

(K) Pterapogon kauderni parkę

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dieter25

Witam

Chętnie kupię parkę Pterapogon kauderni ,poszukuję od dłuższego czasu i jakoś nigdy w sklepie nie mogę na nie trafić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ile wiem plec jest nie do rozroznienia "na oko", wiec ciezko będzie złapać parke spośród tłumu. Chociaż kiedys bylem swiadkiem jak facet zauwazyl w sklepie ze dwie kardynalki trzymaja sie razem i samiec mial pelny pysk ikry :). Oczywiscie zaraz kupil parke z "jajami"

425L  - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi udało się kupić dorosłą parkę w Rybniku u Darka, pogadaj z nim niech ci sprowadzi albo sam skojarzy w sklepie, sam swego czasu też trzymał parkę dla siebie i otrzymywał przychówek, moja parka dochowała się młodych dopiero po kilku miesiącach od kupna mimo że już w sklepie samiec nosił ikrę ale za każdym razem ją zjadał, dziś z jedenastu odłowionych mam wciąż 10 maluchów i po kilku dniach skarmiania na przemian żywą artemią i mrożonym planktonem widać jak rosną jak na drożdżach.

*Moja Rafka 200 l* (zlikwidowana z końcem 2016) 100x40x50, Sump 40L, Pudełko przelewowe, Lampa HQI 2x150+2x39W T5, Odpieniacz Deltec MC500, Obieg Eheim 1260, Cyrkulacja 2x Koralia3 6400l/h, LR 34kg, LS 21kg

Sprzedam wąż silikonowy 32 mm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też kupiłem parkę kauderni wśród stadka, wybrałem takie 2 osobniki, które pływały ze sobą blisko, no i po roku czasu u mnie zaczęły nosić ikrę, i właśnie w tej chwili 'się bawią' :D Ciekawe czy coś z tego będzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.