luft Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2011 Kurcze, musze to napisać. Już dawno o tej porze w tygodniu nie było takiego ruchu w postach na forum, co bardzo mnie cieszy A wszystko chyba przez jutrzejsze święto ustawowe. Pomijąjąc, że nie kupiłem na jutro chleba to widzę teraz plusy tego święta dla wszystkich A jak tam w innych krajach, macie też wolne? Pozdro! p.s. Wesołych Świąt Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gotterdammung Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2011 Tu Polska - jutro pracuję Cytuj -UNDER CONSTRUCTION- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2011 Infidel! Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2011 ha ha święto ustawowe... komu nie chcesz sie narazić ?? Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2011 w jukej pracujemy. A samo swieto Boze Cialo jest przeniesione na niedziele. Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2011 W Hamburgu jutro do fabryki. Na poludniu - wolne. Tam jest wiecej wierzacych. Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2011 Ja wolne..... rano kierunek Wybrzeże ...........bosko.... Oczywiście tylko musiałem na piątek urlopik załadować Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2011 za to w piatek rano nad ocean jade na 4 dni Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gotterdammung Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2011 Infidel! Uśmiałem się do łez hahahaha ! To jest twardy nju ejdż Cytuj -UNDER CONSTRUCTION- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2011 Czekaj, czekaj - jak się proboszcz dowie, to jutro przez zupełny przypadek procesja zablokuje Ci drogę do pracy i pa pa roboto Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gotterdammung Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2011 Ta, ksiądz wyśle na mnie swój batalion śmierci : http://www.eons.com/images/members/2009/11/19/5/3/53829685213086778975_610w.jpeg?1258692572 Cytuj -UNDER CONSTRUCTION- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2011 Luft... A tak szczerze... To nie widziałem Twojego udziału w temacie zlotowym... Wyjaśnisz mi to czy chcesz warna??? Pozdrawiam seb Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2011 (edytowane) kurde Seb, no cały czas sie motam z myślami(zlot). Myslalem ze czasowo nie dam rady, ze nie bedzie dla mnie i Anastazji noclegu i ze nie bedzie jak dojechac. Dobry duszek AnT jednak mowi ze to mozliwe. Pewnie tak, ale musze wziac telefon do reki we wtorek i zobaczyc czy to na serio realne Super było by spotkac sie z Wami!!! Pozdro! Edytowane 27 Czerwca 2011 przez nika pkt.8 Regulaminu (wyświetl historię edycji) Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach