czadol81 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) witam , mam xenie i niestety jakim cudem poraz pierwszy moj pokolec mi ja obskubal do gola i nic z niej nie zaostala tylko nozka i nic wiecej. Jak myslicie bedzie jeszcze cos z niej czy nie warto jej trzymac Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez nika pkt. 8 Regulaminu (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szarykruk Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2011 teoretycznie odbije, praktycznie, jak tylko zacznie zostanie zjedzona do reszty Cytuj Sto kilo szczęścia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pooh Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2011 spokojnie odrosnie, xenie trudno zniszczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2011 ostatnio sa modne tematy o xenii Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz.s4 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2011 ostatnio sa modne tematy o xenii PS no ostatnio jest znów na TOPie ona potrafi się odtworzyć z małej plamki po zjedzeniu czy koszeniu tak więc spokojnie xenia da radę Cytuj akwarium: 300 litrów + 70 litrów sump, 65 kg LS, oświetlenie 8x54W, odpieniacz turbo 1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziuso27 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) swoja droga to nie samowite co potrafii xenia...u mnie kiedys swiezo nabyta szczepka oderwala sie od skalki..przeleciala przez cyrkulacje...rozerwalo ja prawie na wiory...a teraz w kazdym kacie akwa sie rozrasta..szkoda ze ze wszystkimi koralikami tak nie jest... Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez nika pkt. 8 Regulaminu (wyświetl historię edycji) Cytuj Kostka 70x70x55(270L)+sump 112L,LED 120W+4*24W T5,NewJet 2300,Tunze 7096+2x6055,Dolewka Zajac,Grzalka Eheim 150Watt,Bubble Magus 155Pro na igle AquaBee,Multi Kontroler made in china,dozownik Marine Magic,Resun 250g Ozonator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czadol81 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2011 bardzo dziekuje za odpowiedzi i dobre wiesci bo bardzo lubie xenie ma cos w sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach