luft Zgłoś Napisano 29 Września 2011 Pytanie tyczy się pomp JVP i przeróbki mocowania z przyssawek na magnes. Chwała temu, kto zaprezentuje najlepszy, czyli natanszy i skuteczny(trwały, bezpieczny) sposob przerobienia takiego mocowania w oparciu o to co można dostać w Polsce* * zakup oryginalnego mocowania magnetycznego - takie rady proszę sobie darować Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 29 Września 2011 no wlasnie, moge Ci Lufcik dolozyc sie do nagrody bo mnie trafia cholera na przyssawki w JVP Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz.s4 Zgłoś Napisano 29 Września 2011 jak ja kiedyś kupowałem te pompy za 9 zł były magnesy na allegro ale teraz cisza i nie ma ich już Cytuj akwarium: 300 litrów + 70 litrów sump, 65 kg LS, oświetlenie 8x54W, odpieniacz turbo 1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dieter25 Zgłoś Napisano 29 Września 2011 @Luft a nie próbowałeś zmienić przyssawek na aquaelowskie?? Są o.k. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 29 Września 2011 Widzę na allegro że są za kilkanaście zł - po co się męczyć o kurde już nie ma: rano były Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 29 Września 2011 @Luft a nie próbowałeś zmienić przyssawek na aquaelowskie?? Są o.k. inna srednica w aquaelu (nie pasuje srednica), ktory za sprawą bagnetu z gumowymi uszczelkami łączy solidność mocowania magnetycznego z nieprzenoszeniem wibracji na konstrukcje czego zaleta sa mocowania na przyssawki. Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz.s4 Zgłoś Napisano 29 Września 2011 Widzę na allegro że są za kilkanaście zł - po co się męczyć :)o kurde już nie ma:rano były właśnie o te mi chodziło pewnie znów wystawią Cytuj akwarium: 300 litrów + 70 litrów sump, 65 kg LS, oświetlenie 8x54W, odpieniacz turbo 1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach