Przemek Zgłoś Napisano 7 Listopada 2011 Co jest najlepsze na dino? -Dinozarł! - jak powiedział dziś mój młodszy synek(udając dinozaura ... ) Czy nie genialne, prawda? pozdrawiam serdecznie Przemek Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dieter25 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2011 Pozdrowienia dla Twojego synka.To będzie udzielał cennych porad jak podrośnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz.s4 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2011 też dobry pomysł ale u mnie sprawdziły się bardzie przyziemne metody a raczej rybka którą jest salarias i nie wiem czemu ale uwielbia dino Cytuj akwarium: 300 litrów + 70 litrów sump, 65 kg LS, oświetlenie 8x54W, odpieniacz turbo 1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LUK4344 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2011 To będzie zapewne najczęściej otwierany post w najbliższym czasie:) Cytuj Dystrybucja pomp perystaltycznych, pompy perystaltyczne pompy dozujące pompa perystaltyczna pompa dozująca systemy dozowania sprzęt akwarystyczny dozownik akwarystyczny automatyczna dolewka www.pompydozujace.com www.aqua-trend.pl Tanie pompy dozujące największy wybór fachowe doradztwo, dozowanie cieczy. Firma aqua-trend od lat zajmuje się budową indywidualnych systemów dozowania cieczy. Pompa jelitowa. levelautomatic shark poseidon doser one evolution Doser AT-1 automatyczna podiana wdy Converus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 7 Listopada 2011 Jak niewielkie rzeczy potrafią rozbawić człowieka do łez, prawda? Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 7 Listopada 2011 To będzie zapewne najczęściej otwierany post w najbliższym czasie:) Specjalnie założyłem wątek o takim tytule Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 7 Listopada 2011 Jak niewielkie rzeczy potrafią rozbawić człowieka do łez, prawda? Dokładnie - kto by pomyślał. Wystarczy "mieć" tego dinozarła - i problemu dino niema(jest zezarłe) pozdrawiam Przemek Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chudy89 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2011 Teraz tylko kwestia czasu aż "Dinozarł" pojawi się na stanie w Reef Shopie ^^ Cytuj Cube 35x35x35,6,6kg LR, 4,5kg Ls, Koralia nano, Resun Sk-300, 2x Ikola 18W na PC-aktynika+10 000K Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 7 Listopada 2011 Pozdrowienia dla Twojego synka.To będzie udzielał cennych porad jak podrośnie uuu - już teraz udziela.. @chudy Obyś nie wykrakał.. Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianpotocki Zgłoś Napisano 7 Listopada 2011 Heh... ja nie moge Przeszukałem caly sklep za tym preparatem i nie moge go znaleźć - dajcie jakiś link.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 7 Listopada 2011 Heh... ja nie moge Przeszukałem caly sklep za tym preparatem i nie moge go znaleźć - dajcie jakiś link.... ..."importuje sie"... Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar Zgłoś Napisano 7 Listopada 2011 Mam gumowego,ale tanio nie oddam. Cytuj http://nano-reef.pl/...__1#entry380116 było http://nano-reef.pl/...__1#entry214523 było http://nano-reef.pl/...rojekt-nano-30/ było http://www.sma.org.p...tawiam+zbiornik było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 7 Listopada 2011 Teraz tylko kwestia czasu aż "Dinozarł" pojawi się na stanie w Reef Shopie ^^ Foto z poniedziałkowej (dzisiejszej) dostawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 7 Listopada 2011 heheheheheheheheh,... Cholera - ale się uśmiałem.. Monitor prawie oplułem grzańcem.. Te niebieskie to najlepsze "kilery so".. Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 7 Listopada 2011 te czerwone ponoc tez niezle żrą, ale żelaza nie uwalniaja do wody Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jader Zgłoś Napisano 7 Listopada 2011 Tu można zobaczyć jak to działa: Cytuj miękkie i kilka rybek 240 l; oświetlenie HQI+T5; odpieniacz Turbo 1000 Multi SL; curkulacja Tunze 2x6045 i AB 3500 UP; październik 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kojaczek5 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2011 kurczę dałam się złapać, tak patrzę że wątek ciągle na topie już miałam że jakaś metoda nowa, a tu proszę niespodziewajka ja zamawiam te różowe ze skrzydłami mam nadzieję że utoną a nie będą mi po chacie latać a szybko się mnożą? bo jeśli tak to będę musiała jakąś większą packę kupić hihihi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzyng Zgłoś Napisano 8 Listopada 2011 Wchodząc na tego posta już miałem banana na twarzy ....ze szcześcia:) teraz mam dwa razy wiekszego ze smiechu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Irmina Zgłoś Napisano 8 Listopada 2011 Co jest najlepsze na dino? -Dinozarł! - jak powiedział dziś mój młodszy synek(udając dinozaura ... ) Czy nie genialne, prawda? pozdrawiam serdecznie Przemek wiesz - a to dziwne ze on tak powiedział, bo zazwyczaj jak się go o coś pytamy to odpowiada " nie wiem tata, przecież nie jestem Bogiem" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach