Bartboss Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2012 Witam kolegów od niedawna jestem na forum kompletuje sprzęt do morszczyzny i mam pytanie. Będę służbowo w Warszawie i mam pytanie gdzie warto zajrzeć po sprzęt np.odpieniacz,cyrkulatory ,oświetlenie,itp. Pozdrawiam. Cytuj 160x55x50 600l sump 160l tunze6055 tunze 6025 2xaquel obieg eheim profilux 4x80wt5 2x120w led aquatrend dooser reaktor wapna i cala reszta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIDULT Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2012 ul. Lisia, MArki pod warszawa! tam jest taki sklep ERYBKA nie wiem czy slyszales o nim... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2012 Acropora na Wałbrzyskiej Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mickeangello Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2012 priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartboss Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2012 Dzięki za info. Pozdrawiam. Cytuj 160x55x50 600l sump 160l tunze6055 tunze 6025 2xaquel obieg eheim profilux 4x80wt5 2x120w led aquatrend dooser reaktor wapna i cala reszta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2012 Acropora Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akai67 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2012 Sklep Korale przy ulicy arkuszowej. Cytuj 580 L.panel.FO i 73 L.sump.rafa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubek_77 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2012 zdecydowanie korale i acropora! resztę sobie daruj! albo koszmarny dojazd albo koszmarny sklep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIDULT Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2012 no zalezy po co jedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubek_77 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2012 ta po mrożonki można jeszcze pojechać do aquamedica hehehehe żartuje oczywiście i podtrzymuje swoje zdanie! co do Marek to dojazd to jakaś porażka jedynie w weekend można próbować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7220481 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2012 no zalezy po co jedzie Dokładnie,do jednego się jedzie po sprzęt a do innego po życie a do jeszcze innego po porady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubaaas Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2012 Dokładnie,do jednego się jedzie po sprzęt a do innego po życie a do jeszcze innego po porady. To ten od porad biznesowo ma przerabane... Cytuj 1248l+700l (3x400W+6x39W, BK250, 2x8000l/h obieg, 60X Tunze cyrkulacja i inne graty...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlfon Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2012 To ten od porad biznesowo ma przerabane... Szczególnie że ceny ma ciut wyższe niż inni. Ale ja wychodzę z założenia że za wiedzę trzeba płacić więc życie wezmę u niego:) Cytuj Qlfon, Lublin Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000, Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016. Obecnie: prawie FOWLR:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2012 W koralu nigdy nie miałem problemu z życiem, dbają o nie i podchodzą z pasją do pracy. Warto wspomnieć że korale to już nie to samo co było kiedyś, a to co jest to trzeba pojechać i zobaczyć : Brakuje tylko jakiejś wygodnej kanapy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawcio1980 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2012 korale bardzo dobrze sie spisuja - kupowalem tam juz kilka razy i za kazdym razem super jutro jade do aquamedica to sie zobaczy jaka roznica Cytuj zoasy to kwintesencja koralowców solanka ponownie kreci się od czerwca 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2012 Jeszcze jest Atollzoo. Mały sklep ale za to bardzo dobry. Akwarystyka słodkowodna i morska na wysokim poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawcio1980 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2012 aquamedic - sklep fajny , sporo zbiornikow i ryb - minus ze trafilem na dzien przed dostawa i prawie niczego nie bylo no coz peszek, wzialem tylko wężowidło ale wybiore sie jeszcze po jakiejs dostawie (fajnie jakby takie info bylo na stronie www) acropora - super obsluga - taka powinna byc w kazdym sklepie (jak podczas zbiernia zamowienia powiedzialem ze mam jeszcze 20pln ktore chce zostawic u nich to bez problemu na miejscu mi szczepke do zamowienia dorobili - ciach ciach i na podstawke klejem) , wybor korali spory ale zwierzatek tez nie mieli (tez czekaja na dostawe - tez brak info na www o terminach dostaw), maja duzo tanich szczepek (np. kupilem dosyc spora xenie na skalce za 25pln) Cytuj zoasy to kwintesencja koralowców solanka ponownie kreci się od czerwca 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach