Skocz do zawartości
SkoczekPL

Automatyczne blokowanie postów w Sprzedam

Rekomendowane odpowiedzi

Tez jestem za opcją 7 dni po ostatnim poście.

Wtedy targowisko zrobi się naprawdę przejrzyste.

Może przy okazji wrzucić do regulaminu obowiązek umieszczania miejscowości w temacie lub w opisie tematu ?

Na pewno ułatwi to wiele i unikniemy wielu postów w stylu "A skąd jesteś ?"

Było - Yarcio na słono 260

Obecnie - Yarcio na słono 650

650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013

40 kg LR +40 kg LS,

Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal

Oświetlenie ATI 8x54w

Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mimo wszystko też popieram + miejscowość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK, zrobiłem na razie czyszczenie ( 14 dni od dziś w tył) zobaczcie jak teraz ładnie, posty zamknięte i nie UP-owane od 31 grudnia przeniesione do Archiwum :welcome:

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ja pierdziu 447 stron w archiwum :w00t:

Inne działy pozostaną bez zmian?

Obecnie suchy dok...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak chcecie ? robimy porządki też w Kupię i Oddam Zamienię ?

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK, zrobiłem na razie czyszczenie ( 14 dni od dziś w tył) zobaczcie jak teraz ładnie, posty zamknięte i nie UP-owane od 31 grudnia przeniesione do Archiwum :welcome:

wszystko super tylko że z prawej strony dział targowiśko wymiotłoa pjawiło się archiwum,jak się teraz dostać na targowisko?

A jak chcecie ? robimy porządki też w Kupię i Oddam Zamienię ?

Popieram,albo ktoś chce coś kupić,zamienić lub oddać albo nie,tego też powinien pilnować

Nie pisz posta pod postem.

mintaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I znowu muszę się zgodzic z kolega Kapitanem, Targowisko zaczyna urastac do najważniejszego dzialu na NR...

700 L // Diuna 10x54 // BK250

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klikając na "Forum"

W działach Kupię i Oddam Zamienię też, jak robić porządek to wszędzie.

40 kg LR +40 kg LS,

Oświetlenie ATI 8x54w

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I znowu muszę się zgodzic z kolega Kapitanem, Targowisko zaczyna urastac do najważniejszego dzialu na NR...

A ja się Tobą nie zgodzę :)

Jest dla mnie tak samo ważne jak inne działy, ale był tam taki burdel za przeproszeniem że aż samo się prosiło o sprzątanie.

Dzięki temu, moderatorzy i ja będziemy mieli więcej czasu na inne działy. :thumbup:

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolego przykro mi ale dla mnie to najlepszy i najszybszy sposób aby co kolwiek kupić do akwa najbliższe sklepy mam ponad 100km od domu i w dodatku są czynne max do 18-tej a ja zamykam swój bajzel o 16-tej noi?

oczywiście jest nas więcej w takiej sytuacji

a morszczyzna to nie zwykłe słodkie że gupika czy mieczyka można kupić w każdym mieście

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość dieter25

W dwie godziny do zabrza nie zajedziesz??? Ej Sylwek :thumbup: to Ci wychodzi średnia 50 km/h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dwie godziny do zabrza nie zajedziesz??? Ej Sylwek :thumbup:

no to jak jesteś taki dobry to pokarz jak to zrobisz w tych warunkach stawiam skrzynke dobrej wódki, dam ci nawet mojego cougara

aaaa i tak na marginesie co zrobić z nadwyżkami wywalić do kibla?

to jak się ma do tego cała ta gadka o ochronie zwierząt?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpadasz na Gierkówkę, potem na A4, z A4 zjazd na A1 i z niej zjeżdżasz na DK 88, a potem to już samą wolności do E-rybki. Kilometrów narobisz, ale zdążysz.

Ale zgadzam się z tobą że Targowisko to bardzo pożyteczny dział i można niezłe perełki tam wychaczyć :thumbsup:

40 kg LR +40 kg LS,

Oświetlenie ATI 8x54w

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK, to wyczyszczone. Teraz jest ... fajowo. :ice:

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość kojaczek5

wow ale porządek no w końcu :) tylko te archiwum w top forach trochę niezbyt się prezentuję, nie można tego usunąć? a zamiast rubryki top fora wstawić skróty do poszczególnych forów, bo chyba większość tak jak ja nie zmienia strony głównej tylko klika na tej tabeli, a jak zniknęło z niej targowisko to trzeba zakładkę otwierać :)

tylko czyste lenistwo przemawia przeze mnie ;)

pozdrawiam anka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic za darmo :harhar:

Jak juz skonczysz cale to ciecie i rabannie skrecanie naszego jarmarku obiecaj ze sie wezmiesz za te plusy i miusy zeby bylo widac nie tylko kto kogo, ale za co. Obecne :thumbup:VS:thumbdown: nie jest tak obiektywne jak na starym silniku.

Popieram :thumbup: jeszcze trochę to co nie którzy będą mieli po 1000 plusów a wiekszośc dodawanych za "Ja lublu tiebia.." :) Na starym silniku to andriew i seb mieli po 30 plusów za fachowe porady a tu 100 to normalka :o

Grzegorz Dyzma znajde Twoje posty i po plusiku :) i tysiaka masz :) albo Ty mi i będziemy cool

LPS-ZOA http://nano-reef.pl/...894-nano-rafka/ <> http://reefcentral.c...d.php?t=1639117

Schuran Jetskim-100,Aqua Medic Nanoprop 5000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz Nemezis... a Ty ile miałeś na starym ? ponad 30sci spokojnie... tylko za co ? za porady ? :crybaby:

@Grzegorz, modyfikacja z opisami będzie do końca miesiąca już aktywna, teraz trwają testy.

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz Nemezis... a Ty ile miałeś na starym ? ponad 30sci spokojnie... tylko za co ? za porady ? :crybaby:

Nie pamiętam ile miałem ale były za porady i za zoa.

Ktoś nowy na forum napisze byle jakie 30 postów a jego kolega na innym kompie da mu za to plusy,i taki z 30+reputacji wystawi coś na targowisku na sprzedaz zeby okantowac a jak by nie patrząc ma 30+ to można zaufać i ktos straci kase a Ty skoczek co zrobisz dasz Bana?

Na starym ile miałeś 27 plusów i chyba z 6miesięcy je zbierałeś za porady a tu masz 100

LPS-ZOA http://nano-reef.pl/...894-nano-rafka/ <> http://reefcentral.c...d.php?t=1639117

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Nie pamiętam ile miałem ale były za porady i za zoa."

No tak, za porady 8 a za sprzedawanie ZOA 20 ;) i teraz tutaj nagle Ci przeszkadza jak ktoś komuś za administrowanie czy inne rzeczy daje plusa ? Troszkę smutne.

Ale nie bój się, będą opisy i do normalnych postów i +/- oraz będzie odrębny system reputacji opisowej dla targowiska.

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o to ze te plusy w zaden sposób nie są opisywane a nabić komus 100 o tak bez opisu to nie problem.A jak ma być poprawione tak jak piszesz to ok problemu nie ma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość kapitan

Ta reputacja to jest głupota i powinna być wyłączona co rozwiązałoby wszystkie problemy i konflikty. A zamiast to zrobić to teraz każdy będzie miał teczkę założoną :rofl: z wpisami?

Sama nazwa "reputacja" jest chybiona, ktoś napisze posta że najbardziej lubi Nutrafin Cycle bo są the best, dwóch kolesi da mu po minusie i co? Patrzysz że "reputacja" ujemna, więc pewnie jakiś cwaniak i oszust. I koleś już nie sprzeda nic w targowisku, a część ludzi będzie go omijała szerokim łukiem.

Powiedzmy wprost, ludzie który się tutaj dobrze znają (również z reala) dają sobie plusy prawie za każdy post. Gdy przetłumaczy/napisze jakiś artykulik to leje się rzeka plusów.

Niedawno ktoś nowy pisał o ospie dość spory post, były też inne przypadki i nie tyle nie zabrali plusów co im się należało, a nawet nikt tego nie skomentował i praca tych ludzi przeszła bez echa.

To nie jest mój wymysł ale spostrzeżenie różnych ludzi i zjawisko wyśmiewane.

Ja osobiście chociaż mam "na plusie" wolałbym żeby ta opcja była wyłączona. Nie życzę sobie żeby jakiś koleś na drugim końcu kabla mieszał mi w "reputacji" i wystawiał negatywne opinie kierując się swoimi sympatiami na przykład politycznymi. Przed tym nie ma żadnej możliwości obrony, a nie braknie tutaj ludzi którzy nie mają nic lepszego do roboty w życiu poza wypisywaniem głupot na czyimś profilu.

Każdy ma prawo się wypowiedzieć i wyrazić odmienne zdanie od tego jakie zabrał ktoś w poprzednim poście. I wtedy znajdzie się kilku zaciętych fanatyków i zaraz lecą minusiki?

Bo kolegę trzeba poprzeć?

Dlatego apeluję o wyłączenie "reputacji" przynajmniej w dziale offtopic - niech na NR liczy się wiedza i pomoc, a nie poglądy polityczne, czy opinia na temat kierowców BMW :)

"Karanie za poglądy" - nie brzmi zbyt dobrze prawda?

Pozdrawiam :welcome:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra zamykam temat bo robi się offtop - nie reputacja była tematem posta.

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.