Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam taką prośbe czy ktos odsprzedał 10l zasolonej wody po osmozie gdyż przywieżli mi wczoraj akwa a poczta polska już 6 dni przysyła mi sól i filtr osmozy bardzo bym prosił O POMOC KOGOŚ Z OKOLIC KALISZA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz akwarium 10-cio litrowe ?

Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przewiozlem akwa z całym życiem i woda lecz niestety wiecej bylO straty niż sie spodziewałem a brakuje mi 10 l

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przewoziłeś akwa z wodą ?nie opróżniając go ?? do odważnych świat należy !!! :thumbsup:

Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat zamkniety wyszstko już jest dziekuje żadny żywy oragnizm nie poniusł ran :p:D to tylko 300km jechało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no w głowie się nie mieści co to się w dzisiejszych czasach wyrabia i wypisuje ... ale ok widać się trochę po drodze wychlapało i dla zwierzaków zabrakło ... w jakiejkolwiek postaci one tam są, były czy mam nadzieję jeszcze będą:vava: masakra ... to tak jak napisać pomocy mam wodę a nie mam jeszcze akwarium :whistle::wallbash:

900 l (180x85x60) + 250 l sump, cyrkulacja Jebao WP-60 + Jebao RW-15 + 2 x Tunze 6105 + Tunze 6215, RedSkim 250, obieg Laguna 7600, 60 kg LR,8x80W T5+LED, Aquacare Calcium Reactor 3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak apropo to myślę że sprzedawca ci wysyła sól 6 dni a nie poczta

Ehhh... żeby wyglądało tak jak kosztuje.:ph34r:

zawsze chciałem mieć takie coś, tylko po to, żeby dłubać wciąż..:blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.