baszurek Zgłoś Napisano 11 Marca 2012 I proszę nie pisać odpowiedzi typu: żonę z trójką dzieci dla sąsiadki lub Widzew Łódź dla Legi Warszawa Ja ostatnio fascynowałem się mieściną zwaną Niu Jorkiem, czyli: dr google,mapy,przewodniki itp.I zakładając nawet na chwilę ryzykowną tezę,że choć jeden jankes czeka na to, aż się tam zjawię,to musi się uzbroić w trochę cierpliwości Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbecz Zgłoś Napisano 11 Marca 2012 Ja,straciłem większość wolnego czasu na rzecz grzebania w akwarium i siedzenia na forum Cytuj Pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MR_CUBE Zgłoś Napisano 11 Marca 2012 A ja dobre wyniki w nauce [codzienne ogladanie forum] Cytuj pozdrawiam Arian. Tel.608-353-030, Gadulec 32936596 Moje 30l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 11 Marca 2012 znajoma straciła dziewictwo, ale nie wiem czy to prawda Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MR_CUBE Zgłoś Napisano 11 Marca 2012 znajoma straciła dziewictwo, ale nie wiem czy to prawda HAHAAHAHAH Cytuj pozdrawiam Arian. Tel.608-353-030, Gadulec 32936596 Moje 30l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skala Zgłoś Napisano 11 Marca 2012 Papiroska zostawiłem dla soli Może to źle zabrzmi ale akwarium miało być lekarstwem na fajeczki A sól okazała się 10razy bardziej uzależniająca od nikotyny Nawet nie mam czasu myślećo jaraniu Ciągle czytam grzebie w akwarium Cytuj Akwarium 112L 80x35x40 + 22L sump Odpieniacz DIY, Oświetlenie: 2x24W T5, 21W Led Cyrkulacja :Koralia nano 900, JVP-100 2500L.Jakis sunsun 650L Obieg: Eheim 1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 11 Marca 2012 znajoma straciła dziewictwo, ale nie wiem czy to prawda Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kośmid Zgłoś Napisano 11 Marca 2012 Ja tylko zyskałem, coś na co zawsze można rzucic okiem. Po tylu latach jakos nie wyobrażam sobie mojego pokoju bez tej falującej wody. Nic nie zostawiłem bo o 12 lat mam akwarium więc odkąd sięgam pamięcią, stało to się normą jak jedzenie czy spanie i powiem Wam, że z tą stratą dziewictwa to nie są żarty Mało kto się spodziewa takiego hobby u młodega dżentelmena. Wchodzi lachon do pokoju a tutaj feria barw w wodzie, na półkach militaria z II wojny światowej, na podłodze pod linijkie ułożone buty. Już jest moja Cytuj 90x40x65 + sump 50x35x42. Cree DIY (36RB+16CW+1R+1G), Tunze 6045, Aquabee UP 2000, Tunze DOC Skimmer 9006. >25kg LR, refugium, DSB. Zasadniczo od 13.01.2007r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 11 Marca 2012 na podłodze pod linijkie ułożone buty.: ale pantoflarzem nie jesteś??? Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orzechopcja Zgłoś Napisano 11 Marca 2012 Wyjazd na działkę 6 dni, ale i dobry balecik tez nie jest zły (warto bo wtedy widać różnice) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi Zgłoś Napisano 11 Marca 2012 Nic nie straciłem ! wręcz przeciwnie ! Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
el_kocurro Zgłoś Napisano 11 Marca 2012 Słodką wodę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 11 Marca 2012 Ja poświeciłem moje drugie hobby, czyli Modelarstwo kołowe RC, co prawda model nadal stoi na półeczce, ale w zeszłym sezonie nie zaliczył żadnych zawodów. A i słodką wodę, bo został mi jeszcze tylko jeden baniak z krewetkami. Ale za to szczęście dziecka co rano jak wstaje i pierwsze co leci do baniaka zobaczyć czy coś się rusza - bezcenne. Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Co-2 Zgłoś Napisano 11 Marca 2012 Niestety ze średniej ocen 4,5 zjechałem na 3,5 tyklo dlatego ,że sa dużo czytam a akwarium miałem od zawsze i tak zostanie Cytuj 12litrów- było,28 grudzień 2011- 9 lipca 2012 216+36sump- było, 9 lipca 2012 160litrów- było, 22 lipca 2013-wiosna 2014 23litry- 05.01.2015-01.08.2015 60litrów 01.08.2015-15.06.2016 240litrów + 112sump- 15.06.2016-01.04.2018 360+240 sump- 01.04.2018 98+64 sump-13.12.2018 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
godeusz Zgłoś Napisano 11 Marca 2012 Święty spokój. Cytuj Akwarium - aktualnie brak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapitan.andrzej Zgłoś Napisano 11 Marca 2012 Straciłem wzrok od czytania forum (żart) Cytuj Akwarium: 320x70x70+ sump niestety słodkie przymierzam się do morskiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 11 Marca 2012 ja chyba tak ja robi nic nie poswiecilem (oprocz kaski i kawalka pokoju) Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darecky3 Zgłoś Napisano 11 Marca 2012 ja dla solniczki stracilem ...kupe kasy .. i konca nie widac z wydawaniem i pewnie juz tak zostanie Cytuj 122x61x61 + sump cyrkulacja 2x6045 tunze H&S 150 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magdalena7 Zgłoś Napisano 11 Marca 2012 Dla akwarium poświęciłam faceta.... Ok..nieprawda, ale ładnie brzmi;) Cytuj akwarium 80*40*40, 126 litrów, panel, marea 1000, koralia 2400- cyrkulacja, eheim 600 - obieg, miniflotor, 2*24 W 10000K T5, 1*24 W 18000K, 10 kgLR, trochę piachu, stada rurówek , cóś w muszelce, ślimaki: turbo, krewetki czyszcząca, 1 pterapogon, 1 żółta babka, 2 błazenki, jeżowiec,euphilia i miękk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 11 Marca 2012 Dla akwarium poświęciłam faceta.... Ok..nieprawda, ale ładnie brzmi;) Dobrze,że sprostowałaś,bo ze skrzynki odbiorczej wiadomosci by sie już wysypywały Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kojaczek5 Zgłoś Napisano 11 Marca 2012 ja męża bo jak założyłam akwarium to się okazało że jest pacanem i rybki słodkie musiałam oddać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 11 Marca 2012 No to faktycznie PACAN Chociaż nie tylko z tego powodu... Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bleq Zgłoś Napisano 12 Marca 2012 Ja w swpom wlasnym zakupionym pol roku temu M zyje bez kuchni ale akwa jest Cytuj Jaminik 200 GT:) 240l w obiegu , dluugie na 1,7m. Pompownia Jebao. 320W T5 Skała 90% ceramika Życie - po wielu porażkach - Zadowolone i w koncu rośnie !! Błazny w związku mieszanym, Ptera LGBT, Jaśka z Rewolwerem, Wargatek Struś , Baca i wesoła rodzinka Krewetek. w planie male DSB i refugium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strugas Zgłoś Napisano 12 Marca 2012 ja męża bo jak założyłam akwarium to się okazało że jest pacanem i rybki słodkie musiałam oddać Nie może teraz nawet na rybki sobie popatrzyć http://www.youtube.com/watch?v=cicdjletXD4 Pozdrawiam Robert Cytuj Baniak 121x61x61 front i lewa strona opti 435l. sump 170l, dolewka 35l, odpieniacz Darek B30 , powrót jebao 6000l, 1x Tunze 6065 jebao wp40, Maxspect Gyre 150, światło hybryda 6x54w +196 led Leszek, dolewka tunze osmolator, Mój baniaczek. http://nano-reef.pl/...-650l-w-obiegu/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 12 Marca 2012 Ktos na forum fajnie napisal kiedys : " Moja pierwsza zona nie lubila akwarium. Druga juz lubi " Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach