rekin Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 wieje nudą??? wyjątkowo nic się nie dzieje, 140 osób na forum i lipa pod względem wpisów Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 Dobra,już jestem byłem na piwku z małżonką Cytuj http://nano-reef.pl/...__1#entry380116 było http://nano-reef.pl/...__1#entry214523 było http://nano-reef.pl/...rojekt-nano-30/ było http://www.sma.org.p...tawiam+zbiornik było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 od razu coś się ruszyło Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
october_rust Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 a ja jestem nudny czlowiek więc co nie napiszę i tak to będą nudy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 A ja byłem u Qlfona i jadłem kremówkę i loookałem jego w końcu zalane szkło Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 już myślałem, że Rafał się nie włączy do dyskusji co prawda zaczął o jedzeniu ale zakończył akcentem akwarystycznym Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 Ja za to wlasnie kończę 8 godzin w robocie z czego 6 to czytanie forum Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 hmmm na forum pojawiło się więcej wpisów od godziny 18 niż na innnnnnych forach akwarystycznych przez tydzień albo i miesiąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 Ja za to wlasnie kończę 8 godzin w robocie z czego 6 to czytanie forum to teraz wiemy czemu Brytyjska gospodarka kuleje Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 Kuleje? Wydawało mi się ze ma się całkiem niezle Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 to teraz wiemy czemu Brytyjska gospodarka kuleje Dlatego że gospodarka kuleje całkowite PKB Wielkiej Brytanii jest 4,5 razy większe a w przeliczeniu na jednego mieszkańca 3,8 razy większe od Polskiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 panowie wiadomo co oznacza taki emonit a mam wrażenie, że wy na poważnie łapiecie wpisy potwierdzone Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 już myślałem, że Rafał się nie włączy do dyskusji co prawda zaczął o jedzeniu ale zakończył akcentem akwarystycznym OK fakt, źle napisałem. Rafał zaprosił mnie na inspekcję akwarium, a przy okazji zostałem poczęstowany ciachem...........kto mnie zna wie że jestem ciasteczkowym potworkiem Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pooh Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 mnijszy ruch, bo wiooooooosna... qrcze, az prosi, zeby odejsc od kompa ot i co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 mnijszy ruch, bo wiooooooosna... qrcze, az prosi, zeby odejsc od kompa ot i co Dokładnie Rowerek, spacerki, wędkowanie....... tylko ja dziś ^^@^*&@& musiałem być w pracy bo wymieniałem cały sprzęt sieciowy....... Ale jutro ..........rower.... Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 ...........kto mnie zna wie że jestem ciasteczkowym potworkiem Ja wiedziałem, że Człowieki są jakieś dziwne :D Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 Marek, proszę się tu nie naśmiewać ....... no kocham ciastka A po drugie, szoruj do działu ze zlotami i zapisuj się na Wdzydze! Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 A u nas otwarcie sezonu grilowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kojaczek5 Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 nooo dokładnie dzisiaj taka piękna pogoda że aż nie można było w domu usiedzieć ale jutro też będzie pięknie więc lecę na spacer kij z podmianą a co do nudy na forum to czasem zdarzają się takie dni że niema co przeczytać, ale to dobrze wtedy można wziąć się za porządki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 nooo..... ale jutro też będzie pięknie więc lecę na spacer kij z podmianą najpierw obowiązki.... później przyjemność Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kojaczek5 Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 najpierw obowiązki.... później przyjemność nie no z psem pójdę to prawie jak obowiązek hhehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 nie no z psem pójdę to prawie jak obowiązek hhehe ale wiesz, że prawie robi wielką różnicę Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 A po drugie, szoruj do działu ze zlotami i zapisuj się na Wdzydze! nie wiem czy moja wątroba to wytrzyma Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 Pani Dykiel chyba takie proszki reklamuje na wątrobę.... damy rade Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warszawiak Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 Ja zaraz tu swojego kota wpuszczę i nuda się skończy... Cacek się rozerwie a i wam nudno nie będzie... Cytuj ReefMax 2,5 l. spiorax Odpieniacz DIY +BM SP-1000 refugium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach