Skocz do zawartości
Gość kapitan

Burneika vs Najman - piątek 27 kwietnia

Rekomendowane odpowiedzi

poczekam na wrzutke w YT :)

p.s.

Ile ta "walka" trwała?

LED Maxspect, Tematy lufta

Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

straszna żenada.

Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

straszna żenada.

I o to niestety w tym "show" chodzi. Myślę że znacząca większość obejrzała to nie licząc na ciekawą walkę tylko po to by zobaczyć jak się zbłaźni:)

Ilu z Was obejrzałoby walkę "Lipy" z równorzędnym przeciwnikiem ? :)

To takie nasze igrzyska.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam Burneike z checia znow zobacze, niezaleznie od przeciwnika... dlatego, że idzie do przodu, że nie zamyka oczu, gdy dostanie w ryj i nie wycofuje sie z walki. Najman miał wiele okazji, jak choćby wtedy gdy Koksu sie wywrócił... Najman wręcz byl sparaliżowany strachem, zaskoczony okazją! I to jest właśnie smutny widok amatora w nieodpowiednim miejscu i czasie :thumbdown: I to odklepnięcie w matę, gdy dostał parę "wiejskich cepów" :thumbdown:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

527500_302671879807613_112414205500049_692990_1847634373_n.jpg

:welcome:

Ale jest jeden warunek Małysz walczy w nartach żeby najman miał cień szansy chociaż...

700 L // Diuna 10x54 // BK250

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeeetam, Adaś samym bananem i bułką go pokona :lol:

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeeetam, Adaś samym bananem i bułką go pokona :lol:

Czyli kolejna część cyklu: Taniec z Gwiazdami => Gwiazdy na Lodzie => Gwiazdy leją najmana...

700 L // Diuna 10x54 // BK250

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

El Pizdosteron niech nawet nie przyznaje się do tego iż jest z Częstochowy. Brak mu móżgu...lub jest tak zdesperowany na kase.. ze walczył z Pudzianem czy Burneiką. Na ulicy śmierć na miejscu. Nie ogarniam tego pożal się celebrytę. Zrobił z siebie pośwmiewisko, a ze sztukami walki to on ma tyle wspólnego co ja z baletem mongolskim. Za szydełkowanie niech się weżmie... bo to co prezentuje w ringu... czyli wielkie O .. to obraz nędzy i rozpaczy.

200l w systemie (160+40), 4x24 t5, 2xjvp101,NJ1200,30kg LR,7kg LS, odpieniek by sebastek AB2000/1 start 08.04.2011

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale najlepsze że w momencie kiedy Nejman uciekał,to tłum skandował -wy...laj,wy....dalaj :rofl:

to było piękne

Robert -świetne poczucie humoru

900 l w obiegu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i El Testosteron znów dał d*py. Ja tak obstawiałem. Nie ma LIPY!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość kapitan

Niby wiejskie cepy, ale tak naprawdę to hardkorowe ciosy wyprowadzane w głowę.

Kto ma kolegów kulturystów ten zna różnicę, nie można tego porównywać do ciosów jakiegoś szczypiorka 60kg.

Tak samo nie można porównywać faceta z brzuszkiem na diecie z piwa do zawodowego kulturysty,

który codziennie ćwiczy i od 4-5 lat przestrzega ścisłej diety, prowadzi zdrowy tryb życia.

Na siłowni pierwsze 2 lata to rozgrzewka (dojrzewanie po akwarystycznemu) a nie jakieś bieganie i skakanka 2 miesiące przed walką ;)

Burneika był silniejszy, szybszy i zdecydowanie w lepszej kondycji jeśli chodzi o wytrzymałość.

Najman komentował że starczy mu prądu góra na 120 sekund, a samemu Najmanowi jak większości pubowych fajterów starczyło na max 20.

Nie miałem wątpliwości że tak się to skończy, nie przewidziałem tylko żałosnej postawy i stylu Najmana, który przyszedł bawić się w 'berka'.

Na filmikach na YT Najman twardo ćwiczył walkę w parterze, nastawiałem się na walkę w zwarciu i ostrą wymianę cepów (hehehe), a tu .... :rofl:

Chyba to tyle w temacie mitu krążącego w Polsce o nieruchawości i słabej kondycji koksów.

Pozdro

http://sport.onet.pl/wideo/najman-po-tej-walce-koncze-kariere,76251,w.html#play

Najman mówi coś o korzeniach, a w Czewie się go wstydzą, sam wychodzi przy piosence "Scyzoryk" a w Kielcach nie chcą go znać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niby wiejskie cepy, ale tak naprawdę to hardkorowe ciosy wyprowadzane w głowę.

Z wszystkim w Twoim poscie się zgadzam. Do swoich wypowiedzi dodam, że żaden wojownik MMA nie odpuszcza walki po paru ciosach (w wiekszosci na gardę padły). Zero tolerancji na ból, zero serca do walki, zero honoru, brak szacunku dla kibica.

"

Najman: po tej walce kończę karierę"

- jaką karierę? :w00t:

Najman: "W pierwszej rundzie było wszystko tak jak sobie zaplanowałem"

- skuteczna ucieczka, brak koncepcji na atak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość kapitan

Z wszystkim w Twoim poscie się zgadzam. Do swoich wypowiedzi dodam, że żaden wojownik MMA nie odpuszcza walki po paru ciosach (w wiekszosci na gardę padły).

Tym bardziej że gdyby to przetrwał to by miał Roberta zadyszanego jak na widelcu.

Ale jak napisałem wcześniej "brakło prądu".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja napisze tak że jeśli Najman nie dałby się przewrócić to koksu sam by się przewrócił bo ledwo stał i pewnie była taka taktyka Najmana nawet jeśli by cała walkę uciekał a w końcówce by zaatakował to pewnie by wygrał.Nie jestem za żadnym z nich ale ten koksiarz też nic nie pokazał a Najman pewnie odklepał bo wiedział że nie da rady wyjść z pod niego.Dla mnie obaj to lipa

Moje akwarium

Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie

Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i po cyrku ! a teraz walka ... kto z kim ?? Kubica z Małyszem ??? :thumbsup: Stawiam na ... chyba ta walka była by ciekawsza,jak myślicie ??

Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gadanie - a nejman byl swiezy jak sok z pomaranczy dopiero co wycisniety ? Tez lapal oddech jak ryby po przydusze. Bruneika widac ze sie nie bal - zapraszal do walki a nejman spierniczal - fajna taktyka - tchorza ;P Wystarczylo to jedno kopniecie Bruneiki aby stracic kontrole nad oddechem. Kto trenowal cokolwiek wie jak reaguje organizm na cios w brzuch czy w splot. W zyciu Nejman tej walki by nie wygral. To nie byla taktyka -to byl strach przed ciosami i dostaniem wpier!@#!#@. Dlatego czmychnal do szatni jak szara myszka - za grosz honoru !!! Trzeba stanac z podniesiona glowa jak sie przegrywa a nie uciekac. Pokazal tym samym ze nie mam jaj.

110x50x50 ,sump 62.5x38x40, 3x Tunze 6045, nj4500, H&S 150-F2001

Dariusz 'VDR' Rubinkiewicz

http://nano-reef.pl/topic/35493-275l-radomskie-malenstwo/

http://art.debesciak.net http://www.klub-malawi.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie są taktyki przeciwników którzy są dużo więksi od drugiego unikają walki i czekają na dalszy rozwój mało który zawodnik rzuca się odrazu na wielkiego kolosa aby mu lanie sprawić

Moje akwarium

Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie są taktyki przeciwników którzy są dużo więksi od drugiego unikają walki i czekają na dalszy rozwój mało który zawodnik rzuca się odrazu na wielkiego kolosa aby mu lanie sprawić

Sylwek chciales napisac "zawodnik" -- Ernesto Hoost nie mial z tym problemu - patrz 0.51 czy 1.06 :

po prostu trzeba byc fighterem i miec to w krwi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

VDR takich zawodników jest bardzo mało (zawodników)a to nie są żadni zawodnicy.Adamek też boksował z Kliczką na wstecznym i chciał wygrać nie rzucił się na kolosa

Moje akwarium

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka ciekawostka odnośnie serca do walki

600 litrów , w obiegu 750 l, , LR 70 kg, PS Hyperion , Franek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

VDR takich zawodników jest bardzo mało (zawodników)a to nie są żadni zawodnicy.Adamek też boksował z Kliczką na wstecznym i chciał wygrać nie rzucił się na kolosa

Adamek walczyl - a nie uciekal caly czas ;) ;) Nie mylmy pojec przed walka ofensywna a zwyklym uciekaniem od walki. Bruneika stal na srodku, pare razy garde opuscil itd itd. Hoost z Bruneika skonczylby w kilka sekund ale to swiatowej klasy fighter nie to co jakis wylansowany Najman z reality show.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest taki styl walki nie ważne co będziesz robił w ringu uciekał itp. i nie ważne w jakim stylu to będziesz robił ale liczy się końcowy wynik.Bruneika jakby ruszył do przodu to albo by odrazu wygrał albo by sie zapowietrzył i dobrze o tym wiedział więc dlatego stał na środku i czekał natomiast Najman tez wiedział że jeśli ruszy na początku to nie da rady wiec walczył na przeczekanie(jak to piszesz uciekał) i prawie mu się udało.Nie bronie Najmana ale patrzę na taktykę tej walki.

Pewnie jakby rzucił się do walki na początku i by przegrał to większość wypowiadała by się że powinien walczyć na przeczekanie az koks opadnie z sił

Moje akwarium

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość kapitan

Adamek unikał ciosów i atakował, a to co zrobił Neiman to powinno być uznane za walkower :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.